Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Shadow 2007 siyah 31.10.2011 tarihinde çalındı. 34 VJ 8959

REKLAM ALANI

merhabalar, ilgi için teşekkürler. şu an belki çalan kişi okuyordur diye ayrıntıları yazmıyorum. karakola gittik gereken her şeyi yapıyoruz. yarından sonra son durumu yazarım. muhtemelen bu kişi bu siteleri devamlı okuyor. daha önce de başka birinin gv650sini aynı şekilde çalmış. irtibattayız o arkadaşla. parmak izi, dna, eşgal vs hepsi verildi. emniyet genel müdürlüğünden de devreye adam soktuk, bulana kadar bırakmayacaklar. bugun sabahtan akşama kadar sadece bunu araştırdılar. çalınan bölgedeki bütün kamera kayıtları tek tek inceleniyor. eğer sizlerin de bir şekilde haberiniz olur, gözünüze birşey çarparsa haber edin. iyi akşamlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı stu123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar, ilgi için teşekkürler. şu an belki çalan kişi okuyordur diye ayrıntıları yazmıyorum. karakola gittik gereken her şeyi yapıyoruz. yarından sonra son durumu yazarım. muhtemelen bu kişi bu siteleri devamlı okuyor. daha önce de başka birinin gv650sini aynı şekilde çalmış. irtibattayız o arkadaşla. parmak izi, dna, eşgal vs hepsi verildi. emniyet genel müdürlüğünden de devreye adam soktuk, bulana kadar bırakmayacaklar. bugun sabahtan akşama kadar sadece bunu araştırdılar. çalınan bölgedeki bütün kamera kayıtları tek tek inceleniyor. eğer sizlerin de bir şekilde haberiniz olur, gözünüze birşey çarparsa haber edin. iyi akşamlar.
    +1 (her açıdan : )
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    o motor bence geri gelmez sase no plaka ruhsat vs.degismistir zaten rengide büyük ihtimal..tekrar gecmis olsun.

Alıntı Zodium adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motor bence geri gelmez sase no plaka ruhsat vs.degismistir zaten rengide büyük ihtimal..tekrar gecmis olsun.
    Dur müdürüm.Yangına körükle gitme.Zaten arkadaş üzülmüş.Ama dediği olaylardan birşey çıkma olasılğı yüksek.Umarım bulunur üstadım...

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    inşallah bulunur en kısa zamanda irtibat halinde olun ve inanıyorumki polis isterse en kısa zamanda bulur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kymco Grand Vista 250/CBF 150
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur müdürüm.Yangına körükle gitme.Zaten arkadaş üzülmüş.Ama dediği olaylardan birşey çıkma olasılğı yüksek.Umarım bulunur üstadım...
    motoru öyle kullanmazlar herhalde ne diyim Allah yardim etsin en cok üzüldügüm konu paraya ihtiyaci oldugu icin satisa cikmis..cok yazik cok.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Büyük gecmiş olsun arkadaşım ALLAH cc yardımcın olsun

evocamd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 KIRMIZI (2011)
    Şu çalıntı haberlerini okuyunca içim cız ediyor.. Arkadaşlar bugun arkadaşımızın başına gelenin yarın bizim başımıza gelmeyeceğinin bi garantisi yok elımızden geldiğince eşşeği sağlam kazığa bağlayalım sonrası Allah kerim diyelim..
    Tekrar geçmiş olsun ..
    4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.

innovacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr
    arkadaşım büyük geçmiş olsun ,umarım en kısa zamanda motorunuz bulunur.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    güncel diyelım

Motosikleti
    kawasaki eleminator 125
    çok geçmiş olsun, hepimiz alışveriş yapıyoruz, deneme yapıyoruz, ama kimin aklına gelir böle dümen çevrileceği, hiç de belli olmaz ,bulunur inşallah yada bi yere bırakır yada satmaya kalkarsa alan kişi şüphelenip ortaya çıkarır, üzülüyorum çalıntı haberlerine, benim de 1998 yılında sıfır motorum çalındı, yanımızda dost diye gezdirdiğimiz arkadaşlarımızın yaptıgına eminiz ama ispatlayamadık, böle durumlarda var...
    [B]boş boru hayat kurtarır.[/B]

Gundogdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V-Strom Deli..
    Hayırlı olsun diye ilk tebrik benden olsun

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    bulundumukine?
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    arkadaslarin calinan motorlari bulundu ankarada calan tutuklanmis ancak bir gun sonra tutuksuz yargilanmak icin serbet birakilmis bu olacak sey degil neden serbet birakildi

burdan motoru calinan arkadaslara sesleniyorum boyle bir durumda elimden zorla aldi beni darp etti aldi kacti ifadesini tutanaklara gecirtmek gerekiyormuski olay gaspa girsin ve 20 yili giydirsin hakimler ve baskasinin canini yakmasin yoksa alisverise sokuyorlar ve birakiliyo
    neyse gecmis olsun daha dikkatli olursunuz zatende motorunuzun keyfini surun

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yuh yani, adamlar ne diye serbest kalabiliyor ki?
    www.motorumla.net

clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sonrada küfürün adı günah oluyor, suç oluyor!!!!!

......ğimin memleketinde güvensiz, Allah'a emanet yaşıyoruz. Böyle olaylarda kendimi öyle aciz hissediyorum ki!!!!!

Söylenecek çok şey varda, birde modlarla papaz olmayalım. Neyse hocam geçmiş olsun...

waffenSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 390
    2 gün öncede benim motoru çalmaya çalıştı ........ teki!!
    allahtan komşular telefon ettide kurtardık sonrasında bir garaja götürdüm:S
    allah vere birini yakalarım benim yada başkasının hiç fark etmez!!!
    inşallah bulunur motorun dostum çok üzüldüm ama:(

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Şu çalınan motorların bulunmasına çok sevindim. Ama gerçekten denemek için motorunu bu şekilde emanet eden arkadaşa da kızmadım değil. Böylesine kanı bozuk şerefsizlere karşı tüm camianın dikkatlı olması gerek. Bende satacağım motoru ve arabayı asla kimseye teslim etmem. Birde yasalarda değişiklik yapsalarda böyle hırsızları cezalandırmak için motosikletçilere teslim etseler ne de iyi olur.
    Adam motosikleti çalma eylemini gerçekleştırdiği halde serbest kalmasına ne anlam verilebilir ki. Bu da demektir ki sakın ola yumutra veya baklava çalmayın hapiste çürürsunuz.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Açıkçası arkadaşımın başına gelmese ben de motorumu satarken ellerimle teslim ederdim sanırım. Biraz bu işler tecrübe işi . İki motor sattım üç tane de aldım. hepsini deneyerek- deneterek gerçekleşti alış veriş. Biraz şans işi sanıyorum. Bu şekilde mesajlar çoğalırsa bizlerde feyz alıp daha tedbirli davranabiliriz. En doğrusu parasını almadan motora bindirmemek. Hoş Hakan'ın dediği gibi binmediğim motoru da almak istemem. İki ucuda pek temiz olmayan değnek hikayesi. Motorunuzu düşürse de zarardasınız, çalsa da. Yalnız adamın srberst kalması işi ayrı hikaye. Bizim memleketteki tutuklu yargılanma hadisesi iti kopuğu hırsızı uğursuzu kapsamıyor yazıkki.
    Gökhan YAŞDAL

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)