piaggio x9 250 evo 2006 model merterden calindi 29 ekim 2011
Reklamlar
-
merhaba arkadaslar
16 FM 970 plakali 2006 model siyah piaggio x9 250 evo motosikletim abdurrahman nafiz gurman/merterden 29 ekim 2011 tarihinde apartmanin acik otoparkindan calinmistir.sase no:ZAPM2300004513843.Gorenlerin bildirmeleri rica olunur.simdiden herkese tesekkur ederim.
Reklamlar
-
valla gecmiş olsun arkadaşım olurda bu plakaya bu tarıfe rastlarsak kesın peşine düşerız .
-
-
motosıkletınde kaportasında belırlı bır işaret falan varmıydı istersen buraya bır resım ekle görsel olarak hafızamızda daha ıyı kalır
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
[/COLOR]on camurlukta kucuk bir siyrik vardi tekerlegin ucunda onde alttaki beyaz cikmisti birde sag tarafta on ve arka camurlukta kucuk cizik vardi/
-
arkadaşım tekrar geçmiş olsun cok kötü bır durum bu tabiiii gecenlerde büyük bır alışverış merkezınde sym marka beyaz bır scooterı sahıbı dalgınlıkla anahtarı üzerınde bırakmış valla görevlılerı bulup bir güvenlık başına dıktım bırde plakasını anons ettırdım sonrada güvenlık görevlısıne teslımedıp uzaklaştım hiç bırımız kolay kazanıp alamıyoruz kadıki söz konusu motosıklet olunca daha farklı oluyor inşallah yollarda yada bır yerlerde denk gelırız şu an ancak dua edebılırız tekrar gecmış olsun
-
Geçmiş olsun, inşallah bulundu diye de mesaj yazarsın.
-
GEçmiş olsun aynı gün benim motor da çalındı maalesef.
Uygun olduğunuzda bir görüşelim mi telefonum 0533 253 8010 Ahmet Emre
-
merhaba arkadaşlar.görüntüleri elde ettik 3 farklı görüntü mevcut 2 kişiler..gece vakti çalınmış motor,daha detaylı bilgi veremiyorum malesef ama kabak gibi görüntüler elde ettik ve hepsini polise teslim ettik..onlarda mobese kayıtlarını inceleyip en kısa zamanda sonuca ulaşacaklarını belirttiler..görüntüleri zanlılar yakalanınca burdan yayınlayacağım..motordan geçtim ama hırsızlar mutlaka yakalanacak..
-
bu aralar arttı sanırım bu hırsızlık vakaları hergün yeni bir konu açılıyor Allah yardım etsin inşallah bulunur
İkincilik kaybedenler içindir...
-
arkadaslar ayrıca motorumu polisten önce bulana en az 500 -750 tl arasında ödül verilecektir.
-
Geçmiş olsun.
Umarım bir an önce bulunur.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
telefon numaram: 530 549 65 26
-
Çok geçmiş olsun umarım iyi haberle dönersin.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)