Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Hyosung GT250R 04.10.2011 Tarihinde çalındı (Bahçelievler)

REKLAM ALANI

Selam arkadaşlar,

Hyosung GT250R (siyah-gri) 4 Ekim 2011 saat 13:30-16:20 aralarında kapımızın önünden çalındı , iş için dışarıdaydım evimde değildim . Nasıl oldu hiçbir fikrim yok . Gündüz gözüyle bile takır takır çalıyorlar demek ki.

Bir şekilde çalıştırıp mı götürüyorlar , yoksa kamyona atma şeklinde mi götürüyorlar sizce ?

Polise başvurdum , Mobeselere bakılsın diye uğraşacağım , bulma şansım var mıdır neler yapabilirim , tecrübseli olanlar paylaşırsa sevinirim ?

34 UH 3136 idi plaka , olur da gözüne çarpan olursa bir yerde ,aklınızda bulunsun , çalıntıdır . İlk motorumdu , daha 1.5 ay olmuştu , bütün hevesim kursağımda kaldı , bir de maddi açıdan vurdu ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun.Umarım bulunur.Gidon kilitlimiydi?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Yok değildi . Gündüz evimizin önü diye pek önlem almıyordum açıkçası , gece falan disk kilidi takıyordum ama

Bu arada motor böyle birşeydi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Geçmiş olsun. Özel mesaj attım

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Çok geçmiş olsun kardeşim yaa.Üzüldüm vala... Umarım kısa zamanda bi sonuca ulaşırsın

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O zaman büyük ihtimalle aldılar boşa gittiler
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazık gerçekten ama gündüzde olsa istanbul öyle motor bırakılcak biryer değil malesef

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    istanbul bahçelievler ve kağithane semtlerinde,veya civarlarında aman daha fazla dikkat,daha fazla önlem arkadaşlar.........
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Edindiğim bilgilere göre 3.5-4 arası gelip çalmışlar , gece birisi Güngören tarafına doğru benim motora benzer bir motor görmüş.

Bir yandan polis kanalından uğraşıyorum ama özellikle Hazneder Güngören yakınlarında oturan motorcu kardeşlerimizin gözüne yukarıdaki motor çarparsa , lokasyonları hakkında bilgi verebilirse çok iyi olur , belki park halinde falan bir yerde görünür.

bir önerim olacak..

motorlara gps ile araç takip sistemi uygulasak nasıl olur veya veya olur mu?

ilkantek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    21’Honda Dio,22’NC750X,22’CL-X250,22’CL-X700
    bana aptal çocuk işi gibi geldi ite ite götürmek.Kurcalayıp bırakırlar düşüncesindeyim.İnşallah düşündüğüm gibi olur ;)
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Allah belalarını...........................
    Geçmiş olsun arkadaşım,umarım en kısa zamanda bulunur.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Parçası pahalı bir motor değil, parçalayıp satmaya değmez. Ruhsatsız el altından satılıp köyde kullanılacak motor da değil. Ümit ediyorum ki bir yerlerde bırakıp kaçacaklardır. Geçmiş olsun. İnşallah bir daha motorunu orta yerde " ben yiyemedim al sen ye " dermişçesine bırakmazsın.

Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Geçmiş olsun. Bu tip hırsızlıklar genelde kapalı kasa bir araca yükleyip götürme şeklinde oluyor bildiğim kadarıyla. İnşallah bulabilirsiniz...
    Dumanla haberleşmeye son.
    Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI

excavatus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 ST
    Geçmiş olsun hocam.
    kendilerinden ve ailelerinden fitil fitil çıkar inşallah.

Cinlerim tepeme çıkıyor çalıntıları duydukça.
    söyleyecek kelime gelmiyor aslında ağzıma küfürden başka.

İnşallah bulunur hocam.. .
    HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    geçmiş olsun öncelikle benmde motorum çalınmıştı bendeki tabi 125 lik çin malı bişeydi parasında pulunda değilimde hastanenin acil servisinin önünden alıp götürmüşlerdi acilin kapısında polis vardı hastanenin güvenlik kameraları önünde çalındı motosiklet kilitliydi atmışlar kamyonetin arkasına götürmüşler yatıp kalkıp beddua ediyorum allah belalarını versin çalanların üstüne motorum çalındı diye karakola gittim senmi çaldırdın bak çaldırdıysan söyle diye bide hırsız damgası yedik adam kameranın önünden götürüyo neymiş kamera o yöne bakmıyomuş gözümle görmesem adamlar bana yutturacak poliste takmadı bizi salladım bende umrumda değil

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun öncelikle benmde motorum çalınmıştı bendeki tabi 125 lik çin malı bişeydi parasında pulunda değilimde hastanenin acil servisinin önünden alıp götürmüşlerdi acilin kapısında polis vardı hastanenin güvenlik kameraları önünde çalındı motosiklet kilitliydi atmışlar kamyonetin arkasına götürmüşler yatıp kalkıp beddua ediyorum allah belalarını versin çalanların üstüne motorum çalındı diye karakola gittim senmi çaldırdın bak çaldırdıysan söyle diye bide hırsız damgası yedik adam kameranın önünden götürüyo neymiş kamera o yöne bakmıyomuş gözümle görmesem adamlar bana yutturacak poliste takmadı bizi salladım bende umrumda değil
    Kötü bi durum yaa. allah kimsenin başına vermesin. Hem motorun acısını çekip bi de üstüne o şekil bi duruma düşmek daha da koyar insana yaa

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun. Çok zor bir durum.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Çok geçmiş olsun kardeşim,bende çok huzursuz uyuyorum geceleri,apartmanın girişinde kilitli ve alarmlı disk kilidi kullanıyorum ama gene de hırsız kafaya takmışsa götürüyor her durumda.

Umarım bulunur yakında sende kavuşursun motoruna.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok geçmiş olsun kardeşim,bende çok huzursuz uyuyorum geceleri,apartmanın girişinde kilitli ve alarmlı disk kilidi kullanıyorum ama gene de hırsız kafaya takmışsa götürüyor her durumda.

Umarım bulunur yakında sende kavuşursun motoruna.
    İstanbul içinde bi çok yerde öyle bee şef...İnsanda ister istemez huzursuzluk oluyor. Aynı durum bende de var :(

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)