2008 model 600rr motosıkletım calınmıstır...
Reklamlar
-
21 Haziran 2011, 23:30
selam arkadaslar bu aksam 17.00 sularında 2008 model kırmızı beyaz yenı kasa honda cbr 600rr marka motosıklet kozyatagı ınonu caddesınden calınmıstır goren arkadaslar 05435389178 nolu telefondan bana ulasırlarsa mınnettar kalırım.
Bu serefsızler yıyıcegıne bız yıyelım arkadaslar ıhbar eden arkadasa hatırı sayılır bı odul verılecektır bılıyorum bu sıteden kımse odul veya vs ıcın ugrasmaz ama ben yınede solemek ıstedım.
Uzerınde sıyah cam twobrothers egzoz carbon arka camurluk xenon far uzun kısa var..
Arkadaslar motor cok sevdıgım bır arkadasımın plaka 34 FM 1274 herkese tesekkurler :((((
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Reklamlar
-
21 Haziran 2011, 23:33
Sizde motoru yeni aldınız sayılır
geçmiş olsun
umarım bulunur
umudunuzu yitirmeyin
ve dolanmaya başlayın derim
-
21 Haziran 2011, 23:37
Saol polıse ıhbar adıldı benım motorum degıl arkadasımın motoru abıcım bakalım ınsallah buluruz...
-
21 Haziran 2011, 23:51
Kocaeli İl Temsilcisi
çalacağı motoruda biliyor i......neler ... nasıl çalmışlar ,anahtarını üzerinde mi bırakmış yoksa kaldırıp götürmüşlermi ? arkadaşınıza geçmiş olsun inşallah bulunur ...
nereleri kırmızı nereleri beyazdı ...
bilelimde ona göre pilaka alırız icabında ...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
22 Haziran 2011, 00:01
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulunur..gözümüz yollarda
..uçuyoruzz DEDE
-
22 Haziran 2011, 00:10
motorun üzerinde belirleyici sticker vs gibi veya herhangi bir iz varmıydı darbe kırık kaza vs gibi.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
22 Haziran 2011, 00:52
çok geçmiş olsun:( ben istanbulda yaşamıorum ama dua edebilirim. allah yardımcınız olsun...
-
22 Haziran 2011, 22:01
Çok geçmiş olsun :( malesef konya'da yazşıyorum yoksa elimden geleni yapardım umarım en kısa sürede arkadaşlarımız tarafından bulunup hakettiği cezayı çeker.
-
22 Haziran 2011, 22:06
pek bulunacağını sanmıyorum ama inşallah bulunur .
Sakın öleyim deme..motorun sahipsiz kalır:)
-
22 Haziran 2011, 22:22
Arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Bence bir an önce motosikletle ilgili broşür bastır ve kurye firmalarına dağıt. Bu adamlar sabahtan akşama kadar trafikteler. İçlerinden bazıları rastlarsa ihbar ederler. Benim bir arkadaşımın motosikletini böyle bulduk. Allah yardımcın olsun.
-
24 Haziran 2011, 19:48
Arkadaslar herkese tesekkurler tanıdıgımız her kese durumu bıldırdık kurye arkadaslara, polıs arkadaslara olsun ama hala bır netıce alamadık bakalım hala umöudımızı yıtırmedık. (Motorun on camurlugunda bı catlak var sag gırenaj ın dusme takozunun oldugu yer kırık cok az ve sag dusme takozu kırık bunlar var <İLk@yy> )
-
24 Haziran 2011, 22:11
Geçmiş Olsun Umarım bulunur. Bizim burda olsa çalanın kırık ayağıyla birlikte getirirdim ama maalesef İstanbulda değilim Bulursun İnşaALLAH ümidini yitirme..
Korkaklıkta AR. İlerlemekte şeref VAR.
-
27 Haziran 2011, 20:23
bulunamadı mı daha arkadaşım motosiklet :S
-
27 Haziran 2011, 20:34
Geçmiş olsun umarım bulunur.
-
27 Haziran 2011, 21:09
Yazık günah ya geçmiş olsun abi aldığın günü hatırlıyorum
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
-
02 Temmuz 2011, 22:05
nere.f adlı üyeden alıntı
Yazık günah ya geçmiş olsun abi aldığın günü hatırlıyorum
Tesekkurler arkadasım :(( baslık yanıltıcı oluyor anlasılan calınan motosıklet benım degıl cok degerlı bır arkadasımın kardesımın motosıklet ı ve hala yokkk
Serefsız kansız kopekler nasıl bır vıcdan var bu alcaklarda belkıde burda yazılanları okuyorlardır hepsının ALLAH belasını versın en sevdıklerınden coluk cocuklarından cıksın bız nasıl perısan oluyosak onlarda yuzbınlercekere per perısan olsunlar ınsallal Yaradandan dılegım..
-
02 Temmuz 2011, 22:11
Forumdan Uzaklaştırıldı
hondam adlı üyeden alıntı
Tesekkurler arkadasım :(( baslık yanıltıcı oluyor anlasılan calınan motosıklet benım degıl cok degerlı bır arkadasımın kardesımın motosıklet ı ve hala yokkk
Serefsız kansız kopekler nasıl bır vıcdan var bu alcaklarda belkıde burda yazılanları okuyorlardır hepsının ALLAH belasını versın en sevdıklerınden coluk cocuklarından cıksın bız nasıl perısan oluyosak onlarda yuzbınlercekere per perısan olsunlar ınsallal Yaradandan dılegım..
Aynen katılıyorum..bu hayvandan beter mahluklar,,yaratıklar...alçak herifler,,yakaladığınız zaman imkanınız varsa iki ellerinin baş parmaklarını çekiçle un ufak edin..bir daha o eller çalışmasın..
-
02 Temmuz 2011, 22:32
inşallah bulunur.ama başımızdan geçen bir mevzuyu aktarayım sene 2005 yer bursa teyzemin oğlunun zx6 evinin önünden gündüz çalındı.
motorcu arkadaşlarına haber vererek heryeri aradılar ve sonunda 1hafta sonra araba pazarında motoru satmaya çalışrlarken arkadaşları buldular.plakayı falan söküp atmışlar.arkadaşı arayıp haber vermiş gel senin motor bu olabilir gitmiş bakmış ewet demiş benim motor hırsızlara bamgüm dalmışlar onlarda kaçmış etrafta polis falanda olmayınca yakalanmadılar.
benim tavsiyem araba pazarlarını gezin piyasayı gezin satıcaklardır kesin çok az bi paraya.kolay gelsin.
"Bizde yanlış OLMAZ=Olduysada yanlışlıkla olmuştur...:cat:
-
Arkadaslar bu motosıklet hala bulunamadı ara ara aklıma gelıyor ve uzuluyorum benım pek bı ümidim kalmadı acıkcası :(( ancak motosiklet in gercek sahibi hala umudunu yıtırmıs degıl (birsurelıgıne daha) hic olmazsa.
Simdi gece gece sacmalıyorum burda ama bu serefsız kopekler cezasını cekecek ben unutmadım bız unutmadk unutmıycaz...
-
konuyu yenı gordum hemde evımın on caddesınden calınsmıs okuyunca sok oldum :S nasıl dedım uaa ne cesaret bu bır araba parası ver sonra yok olsn ortadan ıns bulunur dıcemde bence cokta ıstdan cıkartmıslardır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)