Merhabalar dün gece motorum çalındı görenler haber verirse sevinirim.
Gri Honda Varadero XL1000 ön kısmı siyah deri kaplı. Plakası 34 DJ 2982
resimleri
Merhabalar dün gece motorum çalındı görenler haber verirse sevinirim.
Gri Honda Varadero XL1000 ön kısmı siyah deri kaplı. Plakası 34 DJ 2982
resimleri
Geçmiş olsun , umarım en kısa zamanda bulunur...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
içim cız etti vallahi
allah ellerine ayaklarına dolaştırırda bulunur inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
geçmiş olsun,bu tip insanlar dan nefret ediyorum, zorluklar ile kazan,emeğin saniyeler içinde uçup gitsin,böylelerini motorun arkasına bağlayıp taksim de süründüreceksin örnek olsun diye,
hiç belli olmaz,belki motor şehir değiştirebilirde,motorunuzun biryerinde iz işaret filan varmıydı,sizin motorunuz oluşunu tespit etmek daha kolay olurdu
kadir 1973
bu motoru görsem hiç unutmam . eğer görürsem ilk polise sonra sana haber vericem.geçmiş olsun. çok güzel motosiklett birde
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
çok geçmiş olsun :( evlat acısı gibi gelir ya, yazıktır insanlar nelerle motor sahibi olmaya çalışıyor...
geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğiyle
çok sağolun arkadaşlar. Belirgin özellikler olarak fazla birşey söyleyemiyorum. Resimdeki halde çalındı. arka çanta filan yoktu. plakanın altında bi kaç tane daha fosforlu sticker vardı(varadero türkiye) haricinde bir de arka lamba ile egsoz arasında yapışkan bantlar vardı.
Çok çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda bulunur...Verilen emeğe yazık,çalanları Allah bildiği gibi yapsın...
Motosiklet efendi işidir
hocam inşallah en kısa zamanda bulunur.. içim acıdı ya
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
elleri kırılır inşallah nasıl sinirlendim şimdi büyük geçmiş olsun...
nerde nasıl çalındığını yazarsan semt şehir
Gecmıs olsun plakayı tuttuk aklımızda ama sende bılgılendır bızlerı bulundugunda haber verr !! Üzüldüm valla kocaman motor
sağolun arkadaşlar motor şişli adliyesinin arka sokağından 28 nisanı 29 a bağlayan gece çalındı.
Motor da trafikte farkedilmeyecek gibi değil ki. Umarım siteden birisi görür...
112ciyiz
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur... motosikletlere GPRS takma gibi bir imkan var mı acaba? taktıran var mı?
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
geçmiş olsun saldılar galiba tekrar malum piçleri dışarı
gecmiş olsun bu günde benım motor calındı maddı manevı yanı kucuk ama yınede can sıkıyor bu tür olaylarr tekrar geccmıs olsun
Çok büyük geçmiş olsun,içim cız etti!Allah bütün hırsızların bin belasını versin inşallah...Umarım en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz.
[B][COLOR="Sienna"]Cesaret korkmamak değildir.Aksine çok korkmak ama yine de ben varım diyebilmek ve harekete geçmektir...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)