Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

çalınan motorlar için

REKLAM ALANI
    artun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150HS-HONDA CBR 125 2011
    Arkadaşlar merhaba çok canım yandı benım için çok değerliydi manevi değeri ama çalındı işte şmdi yoldan yanımdan geçen tum scooterlara bakıorum.Yenı alacam ama tabı çalışmıorum öğrenciyim bayaı bi beklemem lazım.

KABATAŞ İDO DENİZ OTOBUSLERİNİN ORADA FUNİKÜLER ÇIKIŞINDA 100 TANE MOTOR OLUYOR HEP ÇALINIYORMUŞ BEN ÇİM ALANA BIRAKMIŞTIM AMA ORAYI DA KAMERA GÖRÜNTÜLEMIYORMUŞ HER GECE PUSUYA YATIP BEKLİYORUM ŞİMDİ Bİ MOTOR HIRSIZLIĞI GÖRÜRSEM GECECİ ARK.LARLA ÜSTLERİNE ZIPLICAZ ALLAH MOTORLARINIZI SİZİ KORUSUN BU ŞEREFSİZLERDEN BENIM ÇOK CANIM YANDI EYW

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600F
    çok geşmiş olsun.inallah kısa sürede motor sahibi olursunz.bu şerefsizlere karşı tüm motosiklet kullanıcılarının organize olması gerekir.
    gerek nerde nasıl çalıyolar?.kamera olup olmaması ne farkediyo?ne gibi önlemler alınmalı ve güvenlik konularındaki yeni gelişmler.hepsi burada bi topikte toplanmalı.kaynak için herkes katkıda bulunmalıdır.
    ben motosikletimi sattım.satmadan önce hep içimde korku ve eksiklikle yaşıyordum.büyütmek için sattım.şimdi daha rahat içim.alınca daha fazlası olcak kansızlar yüzünden...

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Arkadaş çok kötü birşey be.Sen çalış kazan veya başkası çalışsın kazansın , onun kimbilir ne sabırla nelerden fedakarlık edip aldığı vasıtaya göz dik , yılların emeğini boşa çıkar , insanın hevesini kır..
    Yazıklar olsun bunun hesabı ödenebilirmi acaba..

Motosikleti
    Aprilla Rs 125 2004
    geçmiş olsun kardesim umarım bulursun yakalarsın ama o calanı buldugunda 507 365 44 12 ara hemen gelmezsem adam degilim

artun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150HS-HONDA CBR 125 2011
    EYW Beyler bu gun yenı motor aldım bakalım bunu nasıl saklıcaz ama elımden gelenı yapıcam zıncır alarm dısk otomubul die bi sistem varmış

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)