Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arkadaşımın Motoru Çalındı!!!!

REKLAM ALANI
    strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı byaway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş senin motorunu gördüm hemde dün akşam akşam pc basına gçemedigimden yazamadım yada telefon veya ulasabilecegim bişe yoktu ama halkalı polislojmanlarında arka taraf 212 e giden yolun sağında bi siteye ai açık parkta duruyordu gittim basına plakası bh idi aklımda kalanda o idi ama %100 senin motordu 20 dk fln bekledım basında kıms egelmedi sonra kardesımı aradım pc e gir die bu siteyi tarif ettim giremedi bende güvenliğe fln söyledim bunun sahibi kim oda ilk defa gördüüğünü söyledi sonra dedim nlader senin amirin fln yokmu yok dedi bizi site yöneti v.s sonra polisi aradım dedi eminmisiniz v.s ben forumda gördüm diyince tmm siz gidin biz oraya ekip gönderiyoruz v.s yemin ederim 45 dk bekledim gelen giden olmadı aradım tekrar yok adam gönderdiklerini söyledi ama ne glen oldu nede giden sonra kendım geldim karakola birlikte geldik motor yoktu :(:(:( ama oranın eds kameralarının goruntsunu al istersen a iki defa denk geliom senin motora kendı motorumu ararken kendı motorumu bulmus gibi sevindim ahh keske tel nonu alsaydım
    Ben şehir dışında olduğum ve müsait olmadığım için girip yazını şimdi okuyabildim. Motorun sahibi de bir kaç gün girememiş siteye, bakamamış. Ama aradım kendisini yazdıklarını okudum ve siteye girmesini sağladım. Çok teşekkür ederim, umarım şu şerefsizleri buluruz ve cezalarını çektiğini görürüz..
    0 Rh+
    cbr 125 R
    er6n

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bu siteye üyeliğim olmadığı için başka siteleri genelde kontrol ettim. tarif edebilirsen gidip bakalım. kamera görüntülerini almaya çalışım mobesa filan buluruz belki. saat tarih ve mekan bilgisi verebilirsen süper olur.. 05368814698 cebim bana mesaj atarsan ben ararım seni..

sağolasın kardeşim inşallah sadece motoru değil itleride buluruz hepimize zarar pislikler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------

arno adamların resimlerini ekleyebilirsen sevinirim ben beceremiyorum biliyorsun.. bu arada sağol uyardığın için kardeşim..

Motosikleti
    Aprilla Rs 125 2004
    ben o piçin nereye geldıgını sana söylüyorum bak şimdi sana görüntüsüne kadar yardımcı olmaya calısıcam gunduzlerı cıkamıyoruma ama her gun aralıksız 10 dan sonra 1 1,5 saat kanuni 250 lik bi motorum daha var onla geziyorum o bölgelerı birisi bağırtıo orada motoru bi gidio bi gelio 212 nin önündeki e-6 da ama emin olki bekliom gözlemliom çunki benım motorumuda calan o bolgede bekle haritada tarif edicem az bekle[COLOR="Silver"]

http://img838.imageshack.us/f/0101zs.jpg/
    sana buyuk olarak görmen için yukarıdaki adresı koydum

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    inşallah bulunur bu şerefsizlere iyi bi ders verin. bi daha canımız yanmasın
    Yolver gitsin .

Motosikleti
    Aprilla Rs 125 2004
    şimdi aradım arkadası motor sesi geliodu gittim baktım ses gelio ama kendılerı yok malum kullanfıgım motor en fazla 150 basıo görsemde yakalayamam ama o motor %100 emınımkı burda

siteye eklemeyi beceremediğim için adamların kamera görüntülerini sana mail attım. ilk almaya sarı bir scooter ile geliyorlar.. ve kasksız ayakta oldukları bir resim var onu da gönderdim..

Motosikleti
    Aprilla Rs 125 2004
    Ben senın yerıne eklerım kardesım

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum..

okuyorum insallah bulunur cok üzüldüm hiç sevmem insanların emeklerini harcıyan serefsizleri

strider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    emre' cim netim yoktu bugün ekleyecektim sağolsun arkadaş eklemiş..
    şu şerefsizleri bulup cezalarını vermek lazım...
    0 Rh+
    cbr 125 R
    er6n

Motosikleti
    Aprilla Rs 125 2004
    ya şu istanbul da nice emrelerin canı yandı ve nice emrelerinki bu şerefsizler varken yanacak ve biz bunu biliyoruz ancak ben diyorumki başkaların canı yanmasın diye birşeyler yapalım onların kapımızı çalmasını beklemeyelim hani gezi fln yapılıyor bu geziler ayda yılda bir kez oluyor bunun yerıne 2 hafta bir biryer de herkese ortak bi noktada cafe gibi bir yerde buluşup tanışssak herkes arkadasının motorunu tanısa ıstanbulun otekı ucunda olsada bu benım arkadasımın motoruydu acaba ne ısı var burda dıyıp arasa yada olaya mudahele etse, yada çalanları yakalamak için ortak karar alıp o saate arasak bu soyledıklerımı yapabilirsek kimse motor calmaya cesaret en azından çalarken bunlar heryerde diyip vazgecer die düşünüyorum benım motorum gitti emre kardesimizinkide gitti yani bizim tutkunu oldugumuz şeyleri bizden aldılar bi sabah kalktıgınızda sizinde aynı acıyı yasamanızı istemem buna bence herkesin bi yorum yapmalı tartısmalı...
    saygılaımla....
    Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum..

Bir ses seda yok galiba..

scorpions_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    racer 200_discovery150_cbf 150_cbr 250_
    öle gitmiş güzelim motor inşallah bulunurda kavuşursun baba yaw üzüldüm valla şerefsiz dolu bizim bu ülke nasıl bi ülke çözmeye çalışmadım ama galiba çözülmez gibi

Arkadaşlar ben bir başlık açmıştım, motorunuzu çaldırdıktan sonra bulmak istiyorsanız inceleyin lütfen, gps/gprs iz sürücüleri ile ilgili bilgi ve linkler var.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...iyorsaniz.html

pre_lude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xvs 650 A
    böyle seyler duydugum zaman içim parçalanıyor..
    inş bulunur motorda o şerefsizlerde..
    geçmiş olsun
    Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)