olay 09.06.2010 tarihinde saat 19.30 dagüvenlik klubesının yanından adam elini kolunu sallayarak guvenlıge selam vererek mooru alıp gitti peşinden gittik ama yol catal ayrımından bız uste o alta donmus neyse yakalayamadık.
sonra motoru aldıgımız yere gidip calındıgını soyledıkadam wah wah dedı hadı gıdelım karakola v.s v.s gittik tuttanak tutuldu sonra ıfade fln alındı motoru satan kısı bıze ıste bı kac yerde olabilir vs dedi ama yok biz oraya gitttk ama eli bos olarak geri donduk sonra sorduk en az 10 kisiye fln olayı anlattık daha satısını alamdıgımız motoru caldırıyoruz ve motorun yedek anahtarıdnan bu adam bıze hıc bahsetmedı adamı elımızde kanıt olamdıgı ıcın suclayamadık ama allahtan adam hem EDS hemde Mobesa kameralarına yakalanmıs hemde kasksız bız bu adamın yanına 5 gun once gıdıp motoru calanın goruntusunu aldık dıyınce adam telaslandı ama ben caldım dıyemezdı demedıde zaten tanıdıkalrın sayesınde mobesa merkezınden noktaya kadar tespıtı yapıldı ama motor mahalle arasına gırdıgınden orada bı sıkıntı var saece BİMER e kada basvuru yaptık kı emlıyet onu o gun zaten anons olarak gecıo hızlı gıden kasksız bı motor dıe ama umursayan yok neyse sonuca gelelim adamın her yonden görüntüsünü aldık polsi merkezine yarın vericez adamın resmini gazeteye vericez odul koyucaz bız artık motordan vazgectık o adamı ısyoruz cunkı güvenlik klubesınde girşte çıkısta kayıt cıhazı olmadıgından hem guvenlıge hemde site yönetimine 4.5 bin vererek 2 tane avukat tutup dava ettık kazanma sansımz %99 oldugunu soyledıler yanı bız her turlu parayı alıcaz ama sorun su bu motoru calan kım kımler bu zıncırde var onları bulabilmek buldugumda sırf o adamın bacagını kırmak ıcın beyzbol sopası aldım kı bıdaha vites degıstıremesın yanı ınsanın canından parca almıs gıbı bıse oluo ben sıze motorun resmını koyucam plakası 34 JVS 76 istanbul küçükçekemce ikitellide oluyr u olay gören veya duyan olursa odul olarak binlira verıcez yanı anlacyagınız 2. bi motor parası harcadık artık o aamla hesaplasmaya geldi sadece sıra
Bulanların gorenlerın 0507 365 44 12 e cagrı atmaları bile yeterlı olacaktır.
sinrili olunca insan yazım hatası yapabiliyor yazım hataları ıcın özür dilerim.
Motorun en belirgin yeri Arka stop lambaları yok Mavi led ışık var sadece