Kati kararımdır Hırsızlıklar Şer-i Kanunlar ile cezalandırılmalıdır.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Kati kararımdır Hırsızlıklar Şer-i Kanunlar ile cezalandırılmalıdır.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
dün gece ban bi telefon geldi sizin motora benze bi motoru ikitellide 212 nin civarlarında gördüm diye e bende aslı varmıdır yokmudur die düşünürken uyku sersemi uykusuz oldugumdan dalıp kalmısım sabah uyandıgımda hemen o taraflara gittim sordum biraz o bölgede orta köyden tutunda bakırköy bahcelievler zeytinburnu esenler avcılar b.çekmece yanı bu bölgelerdeki motorlardan sabıkalı servet denilen birisi kendısı döşemecilik yapıyormus varmıs gittiğimde kapalıydı ısede gec kalıyordum elinde de motor varmıs 3 tane görenlerind ediginis oyluyorum suzıki honda ve bmw imiş ben işe geldikten sonra bıraz arastırdım benım gıttıgım spor salonunun sahşibininde aynı r1 i çalınmıs ve adam gazıantepten bulmustu sordugumdaabı nereden buldun dıye o adamın caldıgını soyledı kolunu kırmıs o adamın halende hırsı varmıs bı ız bulursan gıderız ayagını kırarım dedı sımdı eger bu motorları kayıp olana rkadas varsa bı ugrasın derım. ilginizede tesekkur ederim allah razı olsun motorun sahıbınden supelenmem normal cunkı aldıktan 2 gun sonra motor calısmadı motorcuyu getırdık motorun sıgortasının attıgını soyledı aksamına motor uctu :(
Geçmiş olsun.
Polisler içinde bile ısmarlama araba çalma işine ortak olanların olduğu söyleniyor. Hırsızlık çetelerinin bir ayağında namussuz,onursuz polislerin çıktığı da haberlerde bile görülüyor.
Motoru satan kişinin birisi ile anlaşıp motoru çaldırması da imkan dahilinde.
Motor hayırlısı ile tez zamanda bulunur inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Büyük geçmiş olsun ama anlamadığım nokta, yedek anahtarıylamı çalmışlar eğer öyleyse o zaman yedek anahtar kimdeyse suçlu o dur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
motorla ilgili gelişme şu şekilde arkadaslar
* Motorun (yamaha) yetkili servisini arayıp durumu anlattım ve onların verdigi cevap mümkün degil hemen takıp çalışstırması, normalde kaybolan anahtar için yarım gün uğrastıklarını söyledi. avukata dönüp ben motoru bana satan 3 kişiden süpheleniyorum dedim bana onların ismini ve yetkili servisten bu motorun herhangi bir anahtarla çalınabilirmi çalınamazmı bununla ilgili resmi bi evrak istedi pazartesi savcılıga suçduyurusunda bulunacak.
* hiç peşini bırakmadığım bir olay oldugundan dolayı Mobesa kameralarının görüntülerini aldık ve suanda calan kişinin resmini görebiliyorum bunuda salı günü ödül koyarak 4 buyuk gazeteye ilan vererek bulmayı denicem.
*En güzel haber ise GÜvenlik ve site yönetimine açmış olduğumuz davayı öğrenen güvenlik ve yönetim müdürü benı arayıp bir yere davet ettiler hemen akabinde ben avukata danısıp ne yapmam gerektiğini sordugumda siz hiçbirşekilde olaya mudahele etmeyin ben gereken işlemleri görüşmeleri zaten kendileri ile yapıyorum aynı gun ıcınde site yönetim müdürü istifa etmiş güvenlikte sürekli arıyor.
umarım bunca uğrasların sonucuda O motoru calanı yakalarım motor artık suan için okadarda onemli degil sizleri bu konu ile bilgilendirmek istedim.
34 JVS 76
Yamaha R1
güzel gelişmeler gerçekten sevindim.Geçen de gün bursa ikea otoparkından kapalı kısmından bir motosiklet çalınmıştı ama bir daha haber okuyamadım onunla ilgili denk gelmedi...Uğraşıyorsunuz ve ışığı yakalamaya başlamışsınız bol şans diliyorum şansınız bol olsun allah yardım etsin...
AKIN FİDAN
çok geçmiş olsun
inşallah yakalanır o itin yakalanmasıyla bir çok it açığa çıkabilir belli kişiler konuşturularak
anahtar imo ludur zırt diye açamaz herangi bi anahtarla açsada çalışmaz. anca ya yedeğiyle yada sen teslim almadan önce komple imo + anahtarı kopyalayaraık yapmışlardır. geçmiş olsun
Geçmiş olsun kardeş. İnşallah Bulursunuz Adi Şerefsizi Bunların Allah Belasını versin Hepsi ŞErefsiz Bunların Neyse tekrar geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun.
umarım bulunur allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm
var arkadaslar sımdılık gelısmelerı soylemek ıstemıyorum hırsızdır bu ne yapacagı bellı olmaz kacar fln belkı bu forma gırıodur orasınıda dusunmek lazım buldugumda oncesı sonrası fotogradını cekıp adamın suratının resmını koyucam buraya az kaldı az :==)
en kısa zamanda hayırlı haberlerini beklıorum
inş. bulunur ş.r.f.s.z.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:28 ----------
bu da bize ders olsun 2 .el motor alıcak olanlar için motorun yedek anahtarı yoksa kontak deiştirmek şart
Byaway arkadaşım acil olark özel mesaj kutunu kontrol et...
1 saat önce senin motorun birebir aynısını gördüm fakat motorun plakası yoktu. bende daha önceden bu konuyu okuduğum için aklıma geldi ve motoru inanılmaz hor kullanıyodu belirli bi süre dikkat ettim.
bu arada motoru gördüğüm yer konya / binkonutlar oralarda mobese var mi yok mu bilmiyorum bi araştır eğer varsa çok işine yarar.
geçmiş olsun...
Binkonutların neresinde gördün REAL yolunda mı yoksa farklı biyerde mi Yada konut binalarının arkasında felan mı eğer real kavşağının otaraftaysa mobese war die hatırlıyorum orda.Hemşerim
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)