KYMCO CUP STR150 (45 HB 0088) çalındı
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 14:20
İzmir Aliağa 'daki evimin bahçesinden kilitli haldeki motosikletim bu sabah çalındı,Gri renkli Kymco 150STR cub modeli plakası 45 HB 0088 arkasında yeşil sepet vardı ,motoru belirleyici özellikler arasında kafa grenajında far üst kısmında boyasında soyuk vardı ve arka tutma demiri değiştirilmişti.
yaz geldiğinden dolayı önündeki siperliğini sökmüştüm şuan siperliği yok
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Reklamlar
-
15 Haziran 2010, 14:21
Allah belasını versin bunların emek hırsızı şerefsizler İnşallah en kısa surede bulunur cok güzel motormuş.
-
15 Haziran 2010, 14:32
Çok geçmiş olsun nasıl bir kilit kullandınız da çalındı ?
-
15 Haziran 2010, 17:08
uniqe adlı üyeden alıntı
Allah belasını versin bunların emek hırsızı şerefsizler
İnşallah en kısa surede bulunur cok güzel motormuş.
taksidi geçen ay bitmişti ,işin kötüsü kardeşimin motoru askere giderken emanet ettiydi,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:04 ----------
y.infernal adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun nasıl bir kilit kullandınız da çalındı ?
çelik halat kilit vardı evin bahçesinden sürükleyerek götürmüşler ,benimki ile birlikte 1 motor daha çalınmış şebeke işi olabilir
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
15 Haziran 2010, 17:14
şerefsizler şerefsizler şerefsizler........ yüz kere bin kere şerefsizler...
İnsan değil bunlar ya inşAllah motorun bulunur arkadaşım.
Allah yardımcın olsun
-
15 Haziran 2010, 17:26
Geçmiş olsun.
Yakınlara düşer de raslarsam haber veriririm, şebeke oldukları kesin.
-
15 Haziran 2010, 18:12
peeeh beee kardeş geçmiş olsun başına gelen bilir
benim innova hemen bulunmuştu ama baya dağıtmışlardı sağını solunu inş seninkide hemen çıkar ortaya
inş çoluk çocuk işidir
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
15 Haziran 2010, 20:13
satoyama adlı üyeden alıntı
peeeh beee kardeş geçmiş olsun başına gelen bilir
benim innova hemen bulunmuştu ama baya dağıtmışlardı sağını solunu inş seninkide hemen çıkar ortaya
inş çoluk çocuk işidir
pek çoluk çocuk işi değil gibi kardeş benimkiyle birlikte 3 motor daha kayıp biraz evel polisle görüştüm tekrar :( şirket işine benziyor dediler
-
15 Haziran 2010, 20:50
İnşallah en kısa zamanda bulunur.. Bu tip insanlar öbür dünyada nasıl hesap verecek. Hiç bilmiyorum..
-
21 Haziran 2010, 13:51
en kısa zamanda bulunması dılegımle.cok sınır bozucu bı durum
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
-
21 Haziran 2010, 13:53
işallah bulunur kardeşim çalanta ta...
-
21 Haziran 2010, 14:15
Çok kötü birşey,Allah kimsenin başına vermesin.İnşlallah en kısa sürede bulunur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)