19 19 gilardoni elektironik full nikelaj seri gaz kolu takımı üstündeydi parlement mavi rengi ve yere yakın bir motordu
19 19 gilardoni elektironik full nikelaj seri gaz kolu takımı üstündeydi parlement mavi rengi ve yere yakın bir motordu
Abicim ümidini kırmak istemem ama , pejo gibi ufak tarzdaki motorlar çalındığı an , boyanıyor , parçaları değiştiriliyor.Tanınmaz hale getirilip kullanılıyor ya da satılıyor.
Benim 2 arkadaşımın , aynı şekilde pejoları çalındı.
Eskişehir küçük biryer olduğu halde yine de bulunamadı...
bilader motordan anlayan birisine benziyon bak seri numarasını ilk basta gec onu cıkartık plakalı motorun motoruna orjinal gibi takıyorlar yani anlayamasın.izmirde parton diye motorbisiletli usak var ona ulas sana yardımcı olur ortamı genis.benim motorum calındı ben motorumun sesinden buldum sende eger anlıyorsan bulursun ses baska birsey degil
Ne diyeyim geçmiş olsun Üzüldüm ___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
geçmiş olsun inşallah motoruna kavuşursun...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
geçmiş olsun!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
geçmiş olsun
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
kardeş sen o motorun üstüne bir bardak su iç çünkü benim 4 silindir 5-19 motorum çalındı
kardeş ayriyeten sen bu motoru orjinal sport yapmaya çalışmışsın kiimse bölesine bakmaz bence bunu parça olarak satmışlardır çünkü daha ii para eder
inşallah çalanların elleri kırılır! kardeşim çok çok geçmiş olsun!
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
geçmiş olsun.bence fazla ümitlenme ama boyalı olanları göz ardı etme
geçmış olsun arkadaş inşallah bulursun
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
kardeş senin dediğin motor gibi bi motor gördüm geçenlerde ama bu gördüğüm motorda 15 15 var ve kalın boğaz ekzos var motorun adıda hünkar
slm kardeş o motoru sen unut burada motor hırsızları var haberin olmadan lalıyolar yanıbaşından bak o motoru alarlar 1.5 saat içerisinde ben kendi motorumu döküyorum o usta adamlar artık kaç dakkada döker bilmem sase numarasınıda arka yerden keserler ve başka bi numara koyarlarmotor numarasının uzerinede spral çekerler çatının renginide tüpler yakar yenı boya vururlar egsoz ve kayışı degiştirirler olur bıter artık bişe diyemen burda böle yapıyolar işler böle yürüyo3 tanesini yakaladılar ama ne yaptıkları bellı degil
motorun çok da güzelmiş. geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.Geçen hafta da bizim arkadaşın pejosunu akşam kahvenin önünden götürmüşler,çok küçük bir ilçede olmasına rağmen bulunmadı.Umarım seninki bulunur
Satılık Asya125t-Spidi mont
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)