pendik'te 20 ye yakın motor bulunmuş
Reklamlar
-
slm arkadaşlar ben motorumu ararken aldığım duyum şu pendikte 15 20 tane motor trafikte yakalanmış ve kartalda yeddi emin parklara götürülmüş ben bir kaçını gezdim benim motorumdan ses yok fakat belki başka arkadaşlara faydalı olur diyerek yazıyorum bilgi amaçlı inşallah herkes motoruna zarar gelmeden kavuşur :(
Reklamlar
-
yüksek hacimli motorlar varmıydı gördünmü hiç?
motorları nereye götürdüler tam olarak adres isim yokmu ?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yakacık real'in önünden soğanlığa giden yolun sol tarafında bir otopark var, içersi motosiklet dolu, orası olabilir...
Bugün bir scoter'a şase no kontrolü yapan asayiş ekipleri gördüm.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
plakası bilmemnesi olmayanları topladılar mobilet felan ne varsa
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
-
lijoluna adlı üyeden alıntı
yüksek hacimli motorlar varmıydı gördünmü hiç?
motorları nereye götürdüler tam olarak adres isim yokmu ?
turgay senin motorun bilgilerinide atsana buraya belki faydası olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------
aYe adlı üyeden alıntı
Yakacık real'in önünden soğanlığa giden yolun sol tarafında bir otopark var, içersi motosiklet dolu, orası olabilir...
Bugün bir scoter'a şase no kontrolü yapan asayiş ekipleri gördüm.
4 silindir motor varrmıydı gözüne takıldımı hiç
-
büyük hacimli hiç görmedim fakat 3 tane otopark gezdim diyerlerine daha gitmedim yarın oralarada bakıcam
otoparklar pendik 1 sanayi karşısı 2 pendik içi 3 toprakyol altı
-
remixion75 adlı üyeden alıntı
büyük hacimli hiç görmedim fakat 3 tane otopark gezdim diyerlerine daha gitmedim yarın oralarada bakıcam
otoparklar pendik 1 sanayi karşısı 2 pendik içi 3 toprakyol altı
sağolasın arkadaşım
-
eğer pendık tarafında oldugundan şüphelenıyorsanız motorunuzun bakacagınız yerler zaten bellı 3 tane mahalle var oralarda yoksa pendık bölgesınde değildir
[B][COLOR="Blue"][U]Boş Cadde de Herkes Kovboy[/U][/COLOR][/B]::139::
-
kardeş üç mahalle demişsin nereler o üç mahalle söylermisin sen pendik deyince herhalde bir cadde filan sandın sanırım ?
ben motorcuya motorcu demem eğer kask takmıyorsa
-
-
Denizli İl Temsilcisi
-
arkadaşlar öyle bi otopark buradada var belki işinize yarar İSTANBUL / SARIYER / TARABYA tarabya karakolunun karsısındaki sokaktan girin ortalama 1 km ilerde sol da kalıyor birsürü motosiklet var
-
tarık75 adlı üyeden alıntı
kardeş üç mahalle demişsin nereler o üç mahalle söylermisin sen pendik deyince herhalde bir cadde filan sandın sanırım ?
pendık de oturuyorum mahallelerın ısmını burda söylemem doğru olmaz msn ekle istersen by-berker@hotmail.com
[B][COLOR="Blue"][U]Boş Cadde de Herkes Kovboy[/U][/COLOR][/B]::139::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler