umarım tez zamanda bulunur...çalanı yakalarsan affetme kardeş,komayı bir görsün bakalım uzakmı yakınmı!ne dallamalar var ya cepçileri geçtik koca koca şeyleri araklıyorlar yuh be
umarım tez zamanda bulunur...çalanı yakalarsan affetme kardeş,komayı bir görsün bakalım uzakmı yakınmı!ne dallamalar var ya cepçileri geçtik koca koca şeyleri araklıyorlar yuh be
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Arkadaşlar teşekkürler ilginiz için;
olayın meydana geldiği yer dediğim gibi apartmanın önü. Saat 17:30 18:30 arası. Hava daha yeni kararmış ki muhtemelen bunu beklemişler ama sitenin içine girip öyle çok geç olmayan bir saatte, hatta hiç geç olmayan diyebilirim, ve yanlarında büyük bir bahçe makasıyla (yarı boyuma geliyor neredeyse) gelip motoru çalabilmeleri olayın dehşetini anlatır. Ve tahminim kamyonet pikap tarzı bir araçla geldiler motorumun kilidini bahçe makasıyla kestiler ve motoru araca yükleyip kaçtılar. Size tavsiyem hiçbir şekilde şu motosiklet kilitlerine güvenmeyin zaten bir çoğu çin malı olduğu için kolayca açılıyor yada kesiliyor, ki benimki çin malı filan değildi. Neyse kaçarlarken makası ve kilidi bırakmışlar, polis parmak izi filan aldı sonrada kriminale yolladılar. Tüm arkadaşlar için özellikle İstanbul da yaşayanlar, motorunuzu kapalı ve güvenlikli bir garaj ya da otoparkta tutmanız şart. Ben yandım sizler yanmayın diyeyim artık, çünkü bunlar gözü karartmış fena halde.
en son nehir kuruduğunda, en son ağaç kesildiğinde, en son balık tutulduğunda beyaz adam paranın yenecek birşey olmadığını anlayacak.
Geçmiş Olsun.
inşallah çok geç olmadan bulunur motorun.
Geçmiş olsun inşallah bulunur. Çelik kablolar yere temas ediyorsa bu hırsızlar o belirttiğin inşaat makasları ile kesebiliyorlar. O makasla yerden dayanak alarak kesiyor. Bu kesme işleminin önlenmesi için mutlaka motosikleti yüksek bir yerinden bağlayarak kablonun yere deymemesine özellikle dikkat edin sizin kilitin yere teması varmıydı acaba, benim tahminim kamyonetle gelmemişlerdir öyle olsaydı makası ve kilidide yanlarına alırlardı
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
geçmiş olsun kardeşim inşaallah bulunur motorun... Allah bildiği gibi yapsın bunları ya ne denir ki başka :S
geçmiş olsun umarım bulunur gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu bir durum ...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Kilidin yerle teması yoktu ama yinede kesmişler. Birde herhangi bir araçla mı geldiler bilmiyorum tabi sonuçta ama erken bir saat olduğu için muhtemelen çevreden biri geçti ve ve ellerindekileri bıraktılar. Şimdi tabi bunlar detaylar, bir şekilde çalıyorlar motorları, mühim olan güvenlik tedbirlerini elden bırakmamak ve imkan varsa kasko filan yaptırmak tabi ben yaptırdım mı? hayır Neyse Plakayı tekrar hatırlatayım 34 GGM 87 şase noyu da yazıcam akşam nolur nolmaz
en son nehir kuruduğunda, en son ağaç kesildiğinde, en son balık tutulduğunda beyaz adam paranın yenecek birşey olmadığını anlayacak.
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Makas satan yerleri belirlese diyeceğim, Polis'in işine karışmayım,koca şehir birde.
geçmiş olsun arkadaşım insallah bulunur
Sanırım 250 cc altı motorlar için istiyorlar onu ama şunuda belirtmek lazım sigorta şirketleri motorları kasko yapmamak için baya çaba sarfediyorlar tabi fayat olarakta baya yüksek meblağlar istiyorlar. Ama sonuçta iyi bir şey bence, motorum bulunursa yaptırıcam kesin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
Ya bildiğim kadarıyla 250 cc altı için istiyorlar o şartları. Ama tabi ülkemizde motosikletini kaskolatmak bi hayli zor, sigorta şirketleri pek yanaşmıyor bu olaya. Yapanlarda yüksek meblağlar istiyorlar ama bana göre şart. Yani motorum bulunursa kesinlikle yaptıracağım
çok geçmiş olsun benimki gideli 3 ay geçti acısı yeni azalıyor.Allah kolaylık versin
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede bulurlar.
Geçen sene sanırım siteden bir arkadaşın daha gri hyosu çalınmıştı. Yeditepe üni. önünden hemde.
Sonra bulundu fakat bir kaç ay sonra tekrardan çalınmış.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulunur...
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
dıyım sana o motoru gorursem suren yemınedıyorum bogazını keserım okadar dıyım serıhat a karsıyım karsıyız ama bazen bu olayları guzel mekkede mıllet cumaya gıderken dukkanı kıtlemeden gıdıyor neden calan olursa ellerını keseceklerını bılıyor bıraz boyle olmalıyız
Geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda bulunur...
geçmiş olsun diyelim, daha çönce başlık açmıştım ama pek ilgi görmedi, windows tabanlı cep telefonunu motora gizleyip bunu internetten kolayca izleyebiliyorsunuz hemde ücretsiz, bende bazen sokakta bırakıyorum, 2 yerden zincirli ve alarmlı disk kilidi var ama kilitlerin kesilebildiğini ve motoru kucaklayıp kamyonete atıp götürebildiklerini biliyoruz.. cep telefonu sistemini denedim, süper çalışıyor, gps olması gerekmiyor, baz istasyonlara göre de bulabiliyor, yani motoru gizleseler bile bulabiliyoruz, ilgilenen olursa detayları anlatabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)