bu motor çetesi azmış iyice
Reklamlar
-
Allah belalarını versin .... milletin alın terini bir çırpıda götürüyor şerefsizler ... şu çıkma parça olayına ilgi göstermemek lazım ....
tamam kazalı bir motordan çıkan ufak tefek motor aksamını ayrı tutalım
adam yazmış oraya çiziksiz fazer deposu ????????
şimdi soralım kendimize adam çiziksiz deposunu spor olsun diye çıkarıp satmakmı istiyor ??? bence çıkma parçaya olan talep düşerse hırsızlıkta düşer ..... burada polisede büyük görev düşüyor ... inşallah bulunur
Reklamlar
-
bunlar kendilerini aşmış artık
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
goldwing i yedek parça yapcaklarını zannetmiyorum farklı ruhsat çakıp satıcaklardır
-
bir iki hafta öncede cem özer'inkini çalmışlardı otoparktan.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
Goldwing gibi bir Motor orta sehpaya nasıl alınır ? ilandaki fotoğraflarda gördüm kafam karıştı...
inşallah bulunur
-
-
hergün bu kansızların çaldığı motor sahiplerinin motorum çalındı yazılarını büyük üzüntüyle ve kızgınlıkla okumak çok koyuyo insana ya,bu gw istisnası dışında genelde race haricindekiler pek ilgilerini çekmiyor sanırım...disk kilti ile kaldırıp kamyonete atıyolarsa normal kiliti kırıp kesiyolarsa lanet olsun diorum...
-
ufuktan adlı üyeden alıntı
Allah belalarını versin .... milletin alın terini bir çırpıda götürüyor şerefsizler ... şu çıkma parça olayına ilgi göstermemek lazım ....
tamam kazalı bir motordan çıkan ufak tefek motor aksamını ayrı tutalım
adam yazmış oraya çiziksiz fazer deposu ????????
şimdi soralım kendimize adam çiziksiz deposunu spor olsun diye çıkarıp satmakmı istiyor ??? bence çıkma parçaya olan talep düşerse hırsızlıkta düşer ..... burada polisede büyük görev düşüyor ... inşallah bulunur
türkiyede motosiklet parça fiyatları bu kadar uçuk oldugu sürece bu gibi şerefsizler piyasada olmaya devam edecektir. siz sanıyormusunuzki motosiklet distributörlerin bu çıkma parça satanlara karşı olduguna. inanın umurlarında bile degildir. çünkü maliyeti çok az olan bir parçayı maliyetinin 10 katı paraya satarlarsa bu işler böyle gelir böylr gider. düşünün bir kere granajın hammadesi nedir plastik. yani degersiz bir hammadde. bu kişiye özel üretilmiyorki bu kadar işçilik tutsun sonuç olarak fabrikasyon bir malzeme. kalıplarla çıkarıyorlar. ee kaça satıyorlar takımını. 2.5-3 bin. inanılır gibi degil.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:48 ----------
[QUOTE=AraGaz;1857541]Goldwing gibi bir Motor orta sehpaya nasıl alınır ? ilandaki fotoğraflarda gördüm kafam karıştı...
inşallah bulunur
bildigim kadarıyla elektrikli bir mekanizma var. orta sehpaya almak için.
-
%90 Sipariş Üzerine Çalınmış Motor İnşallah Bulunur...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
Burada çalınan motor parçalandığında o parçaların sadece iç piyasaya değil,diğer ülkelere de gönderilebilmesi gayet kolaydır.Hatta böyle bir motoru Irak'a bütün halde bile göndermek mümkün.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Burada çalınan motor parçalandığında o parçaların sadece iç piyasaya değil,diğer ülkelere de gönderilebilmesi gayet kolaydır.Hatta böyle bir motoru Irak'a bütün halde bile göndermek mümkün.
şavaş abi doğru söylüyor.Yurtdışı mevzusuna gelince malum vize kalkınca baya bi karışmış suriye ye giriş çıkışlar bide oradaki sınır kapısıyla iletişime geçmek lazım oradan da çıkış yapabilirler.
-
yazık olmuş makineye bulunsun artık bu şe...sizler
[B]Kara Yılan[/B]
[B]67 LP 278[/B]
-
AraGaz adlı üyeden alıntı
Goldwing gibi bir Motor orta sehpaya nasıl alınır ?
4 kişinin yardımıyla
Demek ki en ağır motorları bile orta sehpaya almanın yolu var, ilginç.
-
arkadaşlar be bu motoru(yani buna benziyordu lacivert kocaman ve etrafında 2-3 motor daha vardı) 9/11/2009 tarihinde eşimi iş yerine bırakırken yolda gördüm hatta eşimede işaret ettim ne güzel motor diye ve sabah uyanınca sahibini arıyıp gördüğüm saat ve yer hakkında bilgi vericeğim inşallah mobese sisteminden gittiği yeri bulurlar...
-
yuhh yani bu motoru calmak yürek iste bernce hırsızlar profesyoneL inş en kısa zamanda bulnur
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
Şerefsiz adi köpekler. Emek hırsızları.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
vay ve üzüldüm şahsen,yıllarca emek et hayalini kur,sonra şerefsizin biri alıp götürsün,
bu tip motorları küçük şehirlerde kullanamaz,istanbul ankara izmir gibi yerde kullanabiir rengini değiştirerek,ya yurt dışı olacak, yada parçalanıp satılacak,
inşallah bulunur,elimizden bişey gelmez ancak yolda görürsek polise ihbar edebiliriz
-
bu gün aradım sahibi motorun bulunduğunu söyledi ilgim içinde çok teşekkür etti dolayısı ile artık olay kapanmıştır.bilginize...
-
-
bir benimki bulunmadı anasını satıyım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler