Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
http://www.motosiklet.net/forum/cali...or-duyurulari/
Çalıntı motor duyuruları kısmına bakın konu açanlar ne kadar mesaj yazmışlar?Ne kadarı site aracılığıyla bulunmuş?Bu siteye çalındığı zaman konu açacak kadar zahmet ediyorda neden kendilerini tanıtıcak kadar zahmet etmiyor.
SmirnouF
Sen dostum diye bildiğin kişi sadece işin düştüğünde gelse ve bir daha uğramasa ona hala dost dermisin?
Burda konu açanlar ve okuyan site sakinleri ne kadarı plakayı not alıp veya aklında tutup geçtiği yollarda arıyor.
Geçmiş olsun dileklerinden öteye gidildiğini görmedim ben hala.
Allah kimsenin motorunu çaldırmasın tek temennim bu.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
geçmiş olsun diyelim...kaskoludur umarım...ben bulunacağına ihtimal vermiyorum...Allahsızlar şimdi kaç parçaya böldü diye düşünüyorum...moralini bozmak istemem...feysbuk adresinde bile hayabusayı gördüm...herhalde fazla reklamını yaptın iştahları kabardı birilerinin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bulunur :(
.....
peze..nkler misli misli kendilerinden çıkar inş.
yolda kalan bi motorcu gördün , atıyorum adam md'den , sen o adam mt'li değilde md'li olduğu için ona yardım etmemezlik gibi bişey yaparmısın , yapmazsın herhalde bu da aynı mantık . Bizden veya değildir hiç farketmez , zaten biz mt ailesinden öte daha genel olarak motosiklet sevenler ailesiyiz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
o makineyi 20 dk da nasıl götürmüşler . geçmiş olsun valla
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
geçmiş olsun inş bulunur çok üzücü bir durum gerçekten geçen sohbeti olmuştu başka bir topic de motoru kilitli mi bırakmıştın öyle boş mu
arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur sağlam bir şekilde allah belelarını versin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)