güncel.......
güncel.......
Kocaeli Motosiklet Klubü
www.kocaelimotosiklet.com
Umarım bulunur..
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
kız gibi motosikletmiş ya :/ çalanlarin anasının ..... inşallah bulunur kardeş
Çok Geçmiş oLsun hocam inş en yakın zamanda bulunur ..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
geçmiş olsun arkadaşım..
gördüğüm her makinayı incelerim..
senin içinde bakıcam..
bulunur inş.
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
inş bulunur diyorum ben de dur durak bilmiyor bu namussuzlar
gebzeye düşerse yakalarım ben onu inşşallah
gecmıs olsun bırsey sorcam aksammı calındı motorun kılıtı vs sı yokmuydu guvenlık amacıyla alarmı fln?
sırf şu hırsızlık olayları yüzünden hiç bir zaman daha iyi bir motor almaya cesaret edemeyeceğim. adeta sokakta bırakıyorum çünkü motoru. inşallah bulunur arkadaşım geçmiş olsun.
cok geçmiş olsun bence motorcuları gez fazer cıkması bulabılrmıyım fılan de belkı faydalı olur
bi laf vardır p...p..i tanır diye o misal heryere bak serefziler işi ogrenmiş iyice azıtmışlar burdada caldıkları motoru sahıbını arıyolar 500 liraya veya 1000 liraya geri satıyolar inatlaşırsan da motoru parcalıyolar bızım 2 tane 115 calındı 4 yıl sonra gece 12 de yarısıyoken polısler bulmuştu digerinide bulamadık
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Geçmiş olsun Allah o motoru çalanlara onun parasını yar etmez dostum merak etme.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Çok Geçmiş olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda bulunur ..
ALLAH cc emek hırsızlarının belasını versin ...Amin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)