Çok geçmiş olsun,inşallah bulunur.
Çok geçmiş olsun,inşallah bulunur.
Çok üzüldüm kardeş. Keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı.. İnşallah motosikletin zarar görmeden kavuşursun..
Arkadasım Kadıköy'de suleymanpasa caddesinde senin motora çok benzeyen bir morir buldum plakası ancak egzostu farklı polisi aradım senin telefonun meşgul bana ulaşır mısın
0555 625 60 58 tugushan
Umarsız şuanda motorun başında polisle birlikte..Sinan arkadaş açsan şu telefonunu çözülecek iş..
Beyaz kadranlı vs. aynı motor sinyalleri yok..ama egsoz farklı..
Çok geçmiş olsun , bahsettiğiniz yerde bende birkaç kez motorumu bırakmıştım :/ Dikkatli olmak gerek, nerde ne olacağı belli olmuyor malesef :(
Son Dakika Haberi:
Umarsız nickli Tuğushan isimli arkadaşımızın çağırdığı polisler neticesinde çalıntı olduğunu düşündüğümüz plakasız motorun sahibi ruhsat ve plakasıyla beraber motorun başına getirilmiş ve motorun çalıntı olmadığı anlaşılmış..
Yani yanlış alarm..
Bence UmARsIZ büyük bir tebriği hak ediyor..
Ne olursa olsun plakasız bir motor görerek, konuyla ilgilendi..
Yok hocam estağfurullah tebriğe filan gerek yok. Hemen herkesin aynı şeyi yapacağına inanıyorum.
Motorsikletin sahibi ile görüştük motorsikletini 17 temmuzda almış Egzost dışında herşeyi aynıydı. Plakası yoktu kaldırım soluna kilitlemeden bırakılmıştı elemanla konuştuk kusura bakmamasını hepimizin başına gelebileceğini kötü bir niyetimin olduğunu söyledim o da anlayışla karşıladı. Olay tatlıya bağlandı. Umarım sinan arkadaşımız ve diğer motorsikleti çalınan arkadaşlarımız motosikletlerini bulurlar.
Geçmiş olsun kardeşim, inşallah kısa sürede bulunur. Umursız arkadaşımızıda tebrik ediyorum.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
bu motor eski bi ahbabımızındı, sen ondan almış olmasının, ön camınıda biz hediye etmiştik..
kiminin rüyası kiminin kabusu oluyo işte, umarım bir an önce bulunur, tavsiyem motor sitelerine ve sahibinden e ilan vermen.. Allah yardımcın olsun..
GKN MOTORS
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunur inşallah..!
benim için motor bulunursa ekstra bi sürpriz olur bu vakitten sonra ama motorumun çalındığını bilen ve böyle davranabilen kişiler olduğunu görmek beni çok mutlu etti,umarsız yardımın için çok teşekkür ederim.
ustam motorun hala aklımda yazılı ınsallah bı yerdekarsıma cıkar malum butun gun tırafıkteyım kuryelık yaptıgım ıcın ınsallah bulunur sen cep telını her zaman acık tut ne olur ne olmaz
booş kooooooooooyyyy gitsin
Öncelikle çok geçmiş olsun kardeşim...üzüntünü çok iyi anlıyor ve paylaşıyorum uzun yıllar önce Almanya da ben de çaldırdım motosikletimi..
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Arkadaşlar kimsenin günahını almak istemiyorum ama bir arkadaşım bana geçen gün bana şu ilanı yolladı incelemem için sizinle paylaşıyorum...
İlanı görünce konu aklıma geldi hemen...
http://www.sahibinden.com/yzf_r6_s_2...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/dikkat_dik...XQQdisplayitem
Arkadaşlar; tekrar belirtiyorum asla bu ilandaki satıcıyı suçlamıyorum sadece aklım takıldı...
Lütfen tartışma yaratıp ortamı germeyelim...
Dikkatimi çeken ilanda gidon amortisörü yok
Sizde bir inceleyin; sevgilerimle...
güncel----------
Dostum bende beşiktaş da oturuyorum ve digiturk binasının olduğu yeri çok iyi biliyorum. Çok çok geçmiş olsun.. Umarım hemen bulunur. Bu arada kaskon varmıydı?
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Geçmiş olsun :(
dikkatimi şu çekti kışın pek motosiklet hırsızlığı olmazdı iyice azıttı adiler!!! bizim arkadaşın motoruda götürmüşler
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)