Geçmiş olsun. İnşallah sağlam halde kısa zamanda bulunur.
Geçmiş olsun. İnşallah sağlam halde kısa zamanda bulunur.
[B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]
[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]
millet yıllarca çalışsın alsın
siz iki dkkada çakın şerefsizler!
çok geçmş olsun
umarım bulunur dostum inşallah yolda denk gelir birimizden birimize
Koca aleti hemen nasıl çalıyorlar anlamıyorum. Düz kontak yapıp götürebiliyorlar mı?
Geçmiş olsun inşallah bulunur...
çok saolun
geçmiş olsun inşallah çabuk bulunur. adi şerefsizler insanın hem malını hem de keyfini çalıyorlar.
Çok geçmiş olsun, Allah sabır versin ve bulmana yardımcı olsun..
geçmiş olsun allah boğazlarından geçirmesin kazanacakları parayı.
geçmiş olsun arkadasım umarım en yakın zamanda bulunur :(
gecmıs olsun kardes boyle serefsızlerı yakalıcan ........... umarınm inş bulunur
booş kooooooooooyyyy gitsin
vukuat pazar gezi var ona göre
geçmiş olsun insallah bulunur.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.ne umutlarla aldığın makınanı kanı bes para etmez Ş.sizler çalıp gidiyor nerde adalet_?
İrandaki gib olsa hangi eliyle çaldıysa o elini kesseler değil iğne toz bile almazlar, Dağdaki PKK yi önce meclise sonrda şehirin merkezine inerse olacaklar normal, hırsızlıklarının onune geçeblımek ıcın nasıl bır onlem almalıyız, iranda adam cuma namazına giderken kuyumcu dukkanını acık bırakıp gıdıyor
TüRKİYEDE Olacakları dusunmek bıle ıstemıyorum, acın buyuk
umarım kısa sürede bulunur gerekenler cezasını alır dıyecem ama caydırıcı degıl.
biran önce motoruna kavuşman dileğiyle, geçmiş olsun...
geçmiş olsun hocam... bu aralar artmaya başladı bu motor hırsızlığı. inşallah bulunur motorun.
Umutlandırmak istemem sadece paylaşayım dedim bugün gülbağdan yukarı mecidiyeköye çıkarken siyah bir r6 gördüm elçikleri jantlar siyahtı şerit vardı sanırım tam bakamadım eksozunun markasını görremedim ama üstündeki elemanın kafasında nolan dı sanırım kask vardı siyah yine.Yandan fotoğraf değilde önden fotosu varmı moturunun çünkü kafasında farların ortasında parlak yamaha logosu vardı bu damla logomu diyorlar ondan plakalık iptaldi ondada full siyah.Karşı şeritten gelirken çok fazla süzdüm geri döndüm ama yerleri ıslatmıslar yavaş gidebildim tabi eleman uzamış.
Umarım kısa zamanda kavuşursun motoruna.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)