Geçmiş olsun birader.
Geçmiş olsun birader.
Hasiyetsiz insanlar ..
geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın .
Geçmiş olsun kardeş.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
geçmiş olsun arkadaşım.
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
cok gecmış olsun,
verılmıs sadakan varmış,
eğer G.O.PAŞA'ya yakın bır yerde isen,
çekıcıye ihtiyacın kalmadan çalıştırırım motorunu,
ve çekıcıye verecegın paranıda yenı kontak almakta kullanırsın,
yada yapabılırsen eğer,
gereklı bılgılerı MP attım oku istersen...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
geçmiş olsun.........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın cümlemizi
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
geçmiş olsun arkadaşım,allah topunun cezasını versin
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
geçmiş olsun. neyseki kurtarmışsın motoru. umarım yakalanırlar biran önce
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
siz bu şerefsizleri yakalayın bana verin topuna birden uzakdoğu yakındoğu ortadoğu balkanlar ve memleket tekniklerini kesintisiz uygulayayım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 PM ----------
hikayeden değil belgeli uygularım arkadaşlar
Geçmiş olsun arkadaşım
oha bee xD geçmiş olsun abi yakında evimize sokcaz motoru ordanda alcaklar ben benim motora 5 tane kilit takıyodum =))) bide apartmanın icine koyuodum yazın eheh
kilit+alarm+güvenlik bunlar olursa yaklaşabileceklerini sanmıyorum.geçmiş olsun ucundan dönülmüş bir olay..
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
Merhaba arkadaşlar aslında bu konu çok önemli üzerine düşmek gerekir bence büyükşehirlerde yaşayan hepimizin başına gelebilecek (allah korusun) bir durum.Motoru bıraktığımız yerde güvenliğini sağlamadan kilidini takmadan bırakmamalıyız
Sürekli bırakılacak güvenli bir yer belirlemek gerek ki eve uzak olsa dahi güvende olması gerekli.
Ayrıca bazen iki dakika bir yere uğruyoruz motoru caddeye sokağa bırakıp hemen geliyorum gözüyle güvenliği sağlamadan bırakmamak gerek..
Geçmiş olsun.
650cc lik ve 150kg dan ağır bir motor o halde niye çalınma kaskosu yaptırmadın. 100 TL civarı birşey yıllık. Aldığın kilit kaç para , üstelik garanti değil.
Hadi düşük cc ve hafif motor kullanan arkadaşlara kilitdi şuydu buydu söylüyoruz da. Büyük cc de sigorta=kafa rahatlığı. Bırak çalınsın, bedelini alır motorunu yenilersin.
Not: Sigortacı değilim, sigortacıları sevmem
Geçmiş Olsun Gerçektende Kapalı Garaj Haricinde Güvenli Bir Yer Yok Geçenlerde Nişantaşının Orta Yerinde Aynı Olay Yaşandı Aynı Şekilde Kontağa Tornavıda Sokup Zorlamışlar Sonra Biri Bunları Motoru Zorlarken Görmüş Hop Mop Diyince Hırsızlar Topuklamış Motoru Çekici Gelip Çekti. Ortalık Pek Güvenli Görünmüyor...
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)