34 FD 7474 turuncu sıyah Çalıntı Hayabusa motorum dıkılıtas besıktasta kapının onunden calınmıstır haber verenler ödüllendirilecektir.
34 FD 7474 turuncu sıyah Çalıntı Hayabusa motorum dıkılıtas besıktasta kapının onunden calınmıstır haber verenler ödüllendirilecektir.
Byüyük geçmiş olsun arkadaşım.. İnş. en kısa zamanda kavuşursun motoruna..
gecmiş olsun arkadaşım inşallah bulursun
bi dakika ya ben bugün galiba izmirde gördüm. Plakasından emin değilim, 34 olduğunu hatırlıyorum. Herhangi ekstra bir aksesuar stikır yoktu üstünde, turuncu koyu gibi bişeydi. Kullananda ne bir kask ne bir mont vardı, o yüzden dikkatimi çekti zaten... Umarım yarında görürüm ve plakasına bakarım.
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
geçmiş olsun kardeş inşallah bulunur biran önce...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Geçmiş olsun dostum sabahtan akşama kadar alsancak ve çevresinde motor kullanıyorum sürekli trafikteyim görürsem bi şekilde ayarlama çekerim umarım en kısa zamanda bulursun...
manisa kavşağı, manisa yönünden gelirken ilk kavşaktır... Okuldan çıkıyodum, o da yukardan geliyodu yani manisa yönünde. Turuncusu koyu bi turuncuydu, ışık bana yeşil yanıyodu ben geçtim ne tarafa gitti görmedim, akşam üstü 5 gibiydi yanlış hatırlamıyosam..
ooops!
geçmiş olsun,bir motorcu için üzücü bir durum,inşallah en kısa zamanda bulunur.
kaskosu varmıy dı.
facebook(Fazer Tutkunları)
bi resim koyarsan çok iyi olur hayabusa nasıl bişeydir çoğumuz biliyo ama genede göz aşinalığı eğer gereçekten İzmirdeyse biyerlerde gözümüze çarpar
umarım en kısa zamanda bulunur
bana yardımcı olursanız gercekten sevınırım zorla bırıktırdıgım paramla ılk goz agrım daha 1 gece olmadan calındı
bi fotosunu atsana onu gören birinin dikkatini çeker en azından.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
evet bi foto koyarsan daha iyi olur... bide belirli bişeyleri varmı ne bileyim sağında solunda çizik olur egzosları değişik olur vs. vs. onlarıda belirtirsen gözümüze çarparsa ona göre yaklaşırız bakarız...
pff siteden bir motor bulunuyor..Bi dünya motor gidiyo.
Arkadaşım Çok geçmiş olsun
En son Arkadaşın biri mersinde gördüm diyor bi fotoğrafını koyarsan yardımcı olacaklar çıkabilir..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dediğim gibi normalde bornova merkeze doğru giderim evim o tarafta ama bugun yukarı evkaya doğru çıkmam gerekti plaka şöyle böyle gözüme çarptı 34 plakaydı ama emin değilim geri kalanından umarım izmirden birimizin gözüne çarpar ... çok çok geçmiş olsun
ooops!
geçmiş olsun insallah en kısa zamanda bulunur............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da bulunur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)