Beşiktaş'ta zilyon tane mobese kamerası var..İllaki birine takılmıştır..
Polise gidip şüphelerini bildir mutlaka..
Geçmiş olsun..
Valla benim olsa üstüne şileplerdeki çıpa zincirlerinden bağlardım ayrı mesele..
Beşiktaş'ta zilyon tane mobese kamerası var..İllaki birine takılmıştır..
Polise gidip şüphelerini bildir mutlaka..
Geçmiş olsun..
Valla benim olsa üstüne şileplerdeki çıpa zincirlerinden bağlardım ayrı mesele..
geçmiş olsun insallah en yakın zamanda bulunur.satın aldıgın kısılerden supelenebılırsın yedek anaktar mavzusundan dolayı.
üzücü geçmişolsun valla araştırabildiğimiz kadar bişiler bakarız ama ümit vermek te istemem
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
çok geçmiş olsun İstanbul gibi bir yerde hayabusa kapı önüne bırakılırmı usta
benim gördüklerimi görsen asla bırakmazdın bende motoru çalınıpta sonradan bulan şanslı kişilerdenim ama şunu söyleyeyim sana 2 kişi 2 dkkkda götürür 1 günde de anahtar yapar kitabına uydurur yürür hale getirir o motoru
en büyük hatanız adam sendeciliğiniz bence koca motor kolay kolay götüremezler dediniz ve gitti bende öyle düşünmüştüm zamanında ...
şimdi 24 saat bekçili otoparka bıraktığım halde 3 buçuk atıyorum hala milletin gözü dönmüş çünkü ..
motoru aldığın kişiye yüklen tehdit et bjk de göz önünde mobeselerden mutlaka geçmiştir cünkü diger ihtimaller yüzde 1 e tekabül eder sadece 1 gece diyosun zaten takip edilmişsindir onun bunun cocuklarının aklına erişilmezki
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
geçmiş olsun inşallah bulunur bu iş başına gelen anlar benim de honda cbf 150 kırmızı farı zenon gören düyan varsa lütfen beni arasın 0536 454 17 03
Abı motorun hala izmirde ıse kesın bulunur ızmırdekı polısler çok ii çalısıyo otobanda radar olsun sehır ıcınde radar olsun ,yol konturolu yapılıyo hergun iyşallah kolay ve motorun basına bıse gelmez :(
İmza yok barnak olmamı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)