1978 model GARELLİ MOPED çalınmıştır :(
Reklamlar
-
Arkadaşlar, bugün sevdiğim mopedimi çaldılar. Beyaz renkli ve bisiklete benzeyen 49 cc lik, 2 zamanlı bir aletti.
Çocukluğum neredeyse onun üzerinde geçti. Birlikte 60.000 KM yol yapmışızdır. :(
Türkiye'de benzeri ve parçası olmadığını düşünüyorum.
Para etmeyecek, yürümekte zorluk çeken, motorumun çalınması beni çok şaşırttı.
Çalanların, çalıştırmayı bile beceremeyeceklerini düşünüyorum.
Reklamlar
-
-
bu nasıl bir yönetimdir. adam evin önüne motorunu koyamıyor. bizimkiler anca youtube kapatmayı bilirler.
-
Geçmiş olsun Fotoğrafı falan yokmu yayınlasan daha iyi olur belki bulunması açısından .Büyük ihtimalle çocuklar kaçırmıştır binmek için..Bir yere bırakıp kaçarlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Umarım bulunur, çok üzüldüm :(
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Resim Filan Yokmu Daha Rahat tanınması Kolay olur
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
geçmiş olsun arkadaşım inşallah bulunur
-
Bu tür motorların yedek parçasının 2. elleri çok fazladır.O yüzden çalıntı motorlarda çok rağbet görülüyor.Kontaksız ben bile 5 sn'de çalıştırabiliyorum.Çok büyük geçmiş olsun umarım bulursunuz.
-
turbobusa50 adlı üyeden alıntı
bu nasıl bir yönetimdir. adam evin önüne motorunu koyamıyor. bizimkiler anca youtube kapatmayı bilirler.
onuda beceremezler millet istediği gibi girer
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler