Sarı Hyosung GT250R ım Çalındı!!!
Reklamlar
-
20 Ağustos 2009, 16:02
arkadaşlar selam 19 ağustos 20,30-22,30 suları suadiyede arkadaşın evin önünden motorum çalındı. Dün aramaya çıktık arkadaşlarla ve Bağdat cad.den fenerbahçe yönüne giderken görüldü.Denk gelmedik sabaha kadar aradık bu gece de yollarda olucaz.
İstanbuldaki iki sarı race tipi Hyosung dan biri. Diğer sarı Hyosung kazalı trafikte değil yani göreceğiniz siyahla deposunda Hyosung yazan ve bildiğin civciv sarısı renkteki motor bilin ki benimdir.Lütfen görenler benmle irtibata geçsin!!
34 EF 4526 plka lastik altında muhtemelen söktüler...Motorda hiç sticker vs yok dümdüz sarı ve sadece remair girişlerinde minik düz siyah stickerlar var.
0554 640 78 18
Sevgiler
bayanlarda motor kullanır:bounce:
Reklamlar
-
20 Ağustos 2009, 16:05
geçmiş olun dostum .. umarım bulunur
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
20 Ağustos 2009, 16:09
geçmiş olsun.Bu gece trafikte motoruna rastlamanız dileği ile..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
20 Ağustos 2009, 16:11
gecmıs olsun en yakın zmanda bulunur inş.
-
geçmiş olsun Allah kimseye göstermesin böyle bişey bi emekle çalışıp didinip alıyosun sonra elin şerefsizi sizin emeğini alın terinizi 1 dk içinde alıp götürüyo aslında bunlardan bikaç tanesini asmak gerekir şehir meydanında aleme örnek olsun bakalım bi daha yapıyolarmı
-
Bol şans,
inşallah bulursunuz,
bulursan bir iki hareketde benim için yap(anladın sen onu)
-
20 Ağustos 2009, 16:14
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce bulunur.
sahibinden.com'a baktım fazla sayıda sarı 250r var piyasada,seninkinin 1 tane olduğunu söyleyerek arkadaşları yanıltmayalım.her gördüklerini polise ihbar edipte vatandaşı uğraştırmasınlar sonra
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Ağustos 2009, 16:14
teşekkürler
Arkadaşlar büyük ihtimal bugece rastlıcaz ..Bu defa daha hazırlıklıyız yaklaşık 3-4 motor olarak arıcaz belki daha fazla ve hepiniz için güzel hareketler yapıcaz kökünü kurutmak lazım bu .... çocuklarının alışkanlık olmuş resmen!!!
-
20 Ağustos 2009, 16:20
J L S adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar büyük ihtimal bugece rastlıcaz ..Bu defa daha hazırlıklıyız yaklaşık 3-4 motor olarak arıcaz belki daha fazla ve hepiniz için güzel hareketler yapıcaz
kökünü kurutmak lazım bu .... çocuklarının alışkanlık olmuş resmen!!!
geçen ay kırmızı bir hyosung çalındığı günün akşamı polis ekiplerince yakalandı. polis e de bilgi verin isterseniz
-
20 Ağustos 2009, 16:21
el cevap
babaçi adlı üyeden alıntı
arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım bir an önce bulunur.
sahibinden.com'a baktım fazla sayıda sarı 250r var piyasada,seninkinin 1 tane olduğunu söyleyerek arkadaşları yanıltmayalım.her gördüklerini polise ihbar edipte vatandaşı uğraştırmasınlar sonra
arkadaşım totalde 7 tane sarı motor var istanbulda bu bir.ikincisi hepsinin tonu farklı benm dediğim bildiğin patlak sarı avatarda gördüğün üzere.üçüncüsü anadolu yakasında şuan gezen sadece 2 tane daha var benmki hariç ki benmki hepsinden çok kolay ayırd ediliyor çünki saçma sapan biton sticker yok tertemiz sadece remair girişinde gölge tadında minicik siyah sticker var birde depoda Hyosung yazıo neyse yinede saol uyarın için
-
20 Ağustos 2009, 16:22
ehlıyetımı beklıyorum elımde olsaydı takvıye yardıma gelırıdm cenesıne cenesıne vurun
buyuk resım varsa buraya eklersen daha cıklayaıcı olur kanımca
-
20 Ağustos 2009, 16:26
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
geçen ay kırmızı bir hyosung çalındığı günün akşamı polis ekiplerince yakalandı. polis e de bilgi verin isterseniz
çalınır çalınmaz hemen bostancı karakoluna gittim.gece görüldüğü haberini alınca 155i ve yogurtu parkının ordaki karakola hatta yoldaki polislere dahi söledik.
bu ülkede kendi işini kendin çözücen ben onu anladım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------
trhakan adlı üyeden alıntı
ehlıyetımı beklıyorum elımde olsaydı takvıye yardıma gelırıdm cenesıne cenesıne vurun
buyuk resım varsa buraya eklersen daha cıklayaıcı olur kanımca
nasıl eklenio? bilen varmı
-
20 Ağustos 2009, 16:27
hırsızlar hyo ile gezerken tesadüf her gün düzenli çevirme yapan ekip otosu dönüş yolunda farklı güzergah kullanmış ve karşıdan geldiğini görünce hemen hırsızı yakalamışlar. inşallah bulunur. limon sarısı gibi mi moto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:26 PM ----------
J L S adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:23 PM ----------
nasıl eklenio? bilen varmı
önce bilgisayarındaki resimi imageshack.us adresinden upload et
ondan sonrabu butona bas ve images hack.us adresinden upload ettiğin resmin linkini buraya yapıştır.
ayrıca resim eklenmiş bir mesaja alıntı diye tıklarsan resmin adresini görebilirsin
-
20 Ağustos 2009, 16:30
[/COLOR]
nasıl eklenio? bilen varmı[/QUOTE]
http://imageshack.us/
bu siteye gir pc dekı motor resımlerını tek tek lınk yap sora lınklerı mesaj yazarken usttarafta sarı kutu var ona tıkla oraya yabıstır olucaktır hiç bı bılgın yoksa anlamakta zorlanabılırısn
-
20 Ağustos 2009, 16:52
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur...
-
20 Ağustos 2009, 17:08
Geçmiş olsun çalan ş.refsiz de allahından bulsun inşallah yakalarsınız da güzelce bir ele alır ağız burun bırakmazsınız ardından da güvenlik güçlerine teslim edersiniz. Ancak bu tip vakalarda ilk 48 saat çok önemli çünkü özellikle araç hırsızlığında ilk 48 saatten sonra araç parçalanarak izi kayboluyor. Umarım çalan gerizekalı buna fırsat bulamadan yakalanır. Gerektiği dersi aldıktan sonra iyi de bir ceza alır allah yardımmcınız olsun geçmiş olsun...
-
20 Ağustos 2009, 17:11
ENGİN adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun çalan ş.refsiz de allahından bulsun inşallah yakalarsınız da güzelce bir ele alır ağız burun bırakmazsınız ardından da güvenlik güçlerine teslim edersiniz. Ancak bu tip vakalarda ilk 48 saat çok önemli çünkü özellikle araç hırsızlığında ilk 48 saatten sonra araç parçalanarak izi kayboluyor. Umarım çalan gerizekalı buna fırsat bulamadan yakalanır. Gerektiği dersi aldıktan sonra iyi de bir ceza alır allah yardımmcınız olsun geçmiş olsun...
yok dostum son zamanlarda motorların bulunabildiğini göz önüne alırsanız parçalamıyorlar.
5-8 ay sonra bile bulunuyor.
şerefsizler plakayı bile sökmeden 10.000 km yol yapabiliyor.(bmw1200 gs)
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
20 Ağustos 2009, 17:19
işallah bulursun sorunsuz vaziyette
-
20 Ağustos 2009, 17:21
geçmiş olsun kardeş...bu taraf dada viz bakarız....inşallah bulunur...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
20 Ağustos 2009, 17:24
Moderatör (forrap)
Geçmiş olsun,umarım bir an önce sağlam bir şekilde bulursunuz..
Nasıl fotoğraf ekleyeceğinize dair anlatım için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz;
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...-coklu%5D.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler