34 VL 3313 KAWASAKİ NİNJA 250R çalınmıştır
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar ,
motorum 18.07.2009 'da taksim galatasaray lisesi karşısından çalınmıştır.
yeşil renk 2009 model 34 VL 3313 plakalı dır. kitlememe rağmen park ettiğim yerin yakınındaki bir taksi durağındaki bir kişiden öğrendiğime göre kamyonete yükleyerek götürmüşler. motor orginal halindeydi herhangi bir değişiklik yoktu standart ninja 250
görenlerin insaniyet namına haber vermelerini rica ederim
05356369239 herzaman arayabilirsiniz .
Reklamlar
-
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
blamp adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ,
motorum 18.07.2009 'da taksim galatasaray lisesi karşısından çalınmıştır.
yeşil renk 2009 model 34 VL 3313 plakalı dır. kitlememe rağmen park ettiğim yerin yakınındaki bir taksi durağındaki bir kişiden öğrendiğime göre kamyonete yükleyerek götürmüşler. motor orginal halindeydi herhangi bir değişiklik yoktu standart ninja 250
görenlerin insaniyet namına haber vermelerini rica ederim
05356369239 herzaman arayabilirsiniz .
Sonunda bu modelide çaldılar yani, dostum çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede bulunur. Resimleri var ise resimlerinide foruma koy, piyasada fazla yok bu model bulunması daha kolay olabilir.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
akşam taksime gidip bir mekanda vakit geçirmeyi planlıyordum taki bu haber okuyana kadar lanet olsun o kadar insanın içinde piyasada yok diyosun az diyosun rr gibi degil calmazlar diyosun ama llahsız kitapsızın dini imanı yokki
-
Geçmiş olsun. işallah en kısa sürede bulunur
-
Hemde o kadar milletin içinde yuhh yaa bunlara hiç bir yere güven olmaz walla en iyisi otopark Geçmiş olsun arkadaşım.
-
a ha geçmiş olsun!!! genel de orda görevli zabıtalar veya ekipler olur nasıl oldu da gözlerine ilişmemiş
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
ş.refsizler.. geçmiş olsun kardeş umarım en kısa sürede bulunur.. Allah belalarını versin..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
o zabıta orada iddia oynayıp milletin motorlarının üzerinde poz vermekten başka ne işe yarar ki... adi şerefsizler
-
24 Temmuz 2009, 18:41
öncelikle geçmiş olsun. kamyonete yüklenirken gören olduysa neden müdehale etmemiş.
piyasaya yeni girmiş bir motor. belkide çalan eşkiya şimdi bu topigi okuyordur. türkiyede hırsıza böyle komik cezalar oldukça kasko şirketleride motosiklet kaskosu yapmaya yanaşmıyor. yapanda fahiş fiyatlara yapıyor.
-
24 Temmuz 2009, 19:11
Meydanı kontrol eden mutlaka bir veya birkaç kamera mevcuttur, umarım geç kalmamışsındır nedeni kanunen 7 gün kayıt tutma zorunluluğu var sonrası işletmenin takdiri.
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
-
24 Temmuz 2009, 20:18
ya bu ne şerefsizlik anlayamıyorum hemde kamyonetle götürmüşler taksici plaka filan alamamışmı? alsa bile oda kesin çalıntı filan çıkar ,çok üzüldüm geçmiş olsun arkadaşım,öyle motosiklet çalarken filan biri denk gelse kesin katil olurum heralde,Allah hic birimizi denk getirmesin bu deyusların gazabına
-
24 Temmuz 2009, 20:22
bu bahsedilen gs lisesi bizim bu istiklal caddesindeki gs lisesimi? Allah belalarını versinnn..
Vlla ben oraya motoru bırakıp karşıdaki bankamatiklerden para çekiyorum iki saniyede bir dönüp bakıyorum herkes nolcak diordu.. demek bişey olabilir miş... Umarım en kısa zamanda bulunur..
-
24 Temmuz 2009, 20:27
çok geçmiş olsun,
inşallah bulursun en kısa zamanda,
bütün bilgilerini yazarsan buraya daha iyi olur,
bundan sonra hiçbir zaman motoru gözümün önünden ayırmam.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
24 Temmuz 2009, 20:34
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun ...inşallah en kısa zamanda bulunur..cezanın olmadığı yerde itler bunu daha çok yapar..
-
24 Temmuz 2009, 20:58
Geçmiş olsun kardeşim umarım en kısa sürede bulunur.. Allah belalarını versin.. Şerefsizler.. Haysiyetsizler..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
24 Temmuz 2009, 21:18
Taksim'in göbeğinde herifler kamyonete motosiklet yüklüyor bir allahın kulu da kılını kıpırdatıp ruhsat sormaya tenezzül etmiyor. Böyle motosiklet çalarlarken görürsem ve ola ki elimde silah varsa kesinlikle soğuk kanlılığımı koruyamam ben.
Çok geçmiş olsun umarım bulunur...Ne kadar katkım olur bilmiyorum, dışardayken gözlerim açık olacak.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
24 Temmuz 2009, 21:23
bu acıyı yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun
yapacak bişey malesef yok acı ama gerçek inş bulunur
-
24 Temmuz 2009, 21:28
kardeş çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur o şerefsizlerde cezalarını çeker
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
24 Temmuz 2009, 21:30
inşallah en kısa zamanda bulunur.
tabi sigara içenlere ceza yazmaktan fırsat bulabilirlerse
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler