Gözümüz Açık olacak.
Gözümüz Açık olacak.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Çok geçmiş olsun arkadaşım
İstiklal cad desin de çalınıyor ve kimse bir şey yapmıyor bu kadar mı vurdum duymaz oldu bu millet...
Motorunun diğer özlliklerinide yazarsan daha iyi olur gözümüz açık
geçmiş olsun arkadasım umarım bulunur ,mobese kameralarından işgal ve arac belırlenır belkı beyoglunda kesın vardır sanırım...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
geçmiş olsun en kısa zamanda bulursun inşallah çok üzücü bir durum çalanların allah belalarını versin şerefsizler.
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Bu memlekette hırsızlar bugün içeri girip yarın çıkarılırsa ve ağır cezalar olmassa elini kolunu sallıyan istediğini çalar yani hırsızlar içimizde dürÜStlerde , hırsızlarda ,hepberaber yaşıyoruz allah bu hırsızların belasını versin kamyon tekerleğinin altında kalsınlar inşallah bu bizim sorunumuz arkadaşlar dikkatli olmalıyız motorlarımızı ne kadar sıkı bağlarsak bağlayalım iste komyonete yükleyip götürüyorlar adi şerefsizler kanı bozuk .......................
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda bulunur
çok geçmiş olsun arkadaşım..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Evvela gecmis olsun , sanirim galatasaray lisesi karsisindan kastin Yapi Kredi sanat in onu yalnisim var ise duzelt , iki mobesa , ara afe ve Lisenin guvenlik kameralarindan olay anini gosterir video kayitlarini almakla baslamalisin belki ise.
Lokasyon ayvalik tostcusu kaldirimi uzerinde HCBS bank yakinlarinda ise cafe nero - galatasaray kirtasiye berberler odasi guvenlik kamera kayitlarini incelenemende fayda var.
Baslik acildiktan sonra tek satir yazmamissin umarim yukarida bahsettiklerime gerek kalmadan motosikletine kavusursun , bu tip bir olayi 05 yilinda yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.
Bu aylarda kamyonet ile motosiklet calmak cazip halde , evimin bulundugu lokasyonda her evin kapisinin onunde hemen hemen 1 motosiklet mevcut gecen sene 5 gun icerisinde sanirim 16 motosiklet calindi sonrasinda semtimizin guzellestirme dernegininde katkilari ile gece gorus sensorlu kameralar yerlestirildi her sokaga ,simdi hirsizlik olaylari yok denecek kadar az.
her neyse tekrar gecmis olsun.
Selamlar.
" Guvenlik kamera kayitlarini almak ile ilgili problem yasarsan bana ulasabilirsin 0532 558 76 77 "
First Day Of My Life
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)