Çalınmaya Karşı Guvenlık Icın neler onerırsınız?
-
20 Temmuz 2009, 18:35
arkadaslar bızım aptnın gırısı genıs ve 3 basamak var merdıvenlere cıkarken oraya ozel tahta yaptırcam 3 merdıvenden tahtanın ustunde cıkardıkdan sonra motoru ordan o tahtayı alcam eve cıkartacam ve motor o 3 merdıven usteyken cok saglam merdıven demırlerı var oraya cok ıyı sekılde kıtlıcem. gprs veya kasko yaptırcam. 22 daire asansorsuz tam benım motorun oldugu merdıvenden ınıyor ve 7/24 aydınlık ısık var ve motorun oldugu merdıvenın orda 4 komsu + kapıcı oturuyor. apt kapısı hep kapalı nedersınız 3 merdıvenın yararı olurmu?
Reklamlar
-
20 Temmuz 2009, 18:56
İstanbul'da motorun kesin çalınmasın istiyorsan ucuz ve piyasada çok tutulmayan bir motosiklet al. Kaskodan daha sağlam güvencen olur. Denedim, iyi sonuç verdi.
-
21 Temmuz 2009, 03:39
pekı hıcmı onlemez yaw calınması
-
21 Temmuz 2009, 04:00
abartma yaaa oha o kadar da deil ya tak zinciri tak disk kilidini bide gprs takip aletleri var bi tane de ondan cak sonra bırak ıstedgn yere
-
21 Temmuz 2009, 06:12
Alarm şart bikere ses en caydırıcı şey hırsız için. Daha sonra disk kilidi ve extra bir kilit daha gövdeden sağlam bi yere yeterli olur.
-
21 Temmuz 2009, 14:37
Anladım Bu alarmlı dısk fren kılıtlerı var onlar ıse yararmı? onları kesemıyorlarda kucuk ve dıskın ustunde oldugu ıcın dıye bılıyorum?
-
24 Temmuz 2009, 03:02
Anladım Bu alarmlı dısk fren kılıtlerı var onlar ıse yararmı? onları kesemıyorlarda kucuk ve dıskın ustunde oldugu ıcın dıye bılıyorum?
-
24 Temmuz 2009, 05:59
Altone adlı üyeden alıntı
Yarar tabi iyi fikir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler