1997 model yamaha tt 600 e marka motosikletim bu sabaha karşı evin önünden çalındı.kırmızı beyaz renkli 34 nm 984 plakalıdır.gören duyann olursa gören duyan olursa tel no : 05366275932 saolun...
1997 model yamaha tt 600 e marka motosikletim bu sabaha karşı evin önünden çalındı.kırmızı beyaz renkli 34 nm 984 plakalıdır.gören duyann olursa gören duyan olursa tel no : 05366275932 saolun...
geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
geçmiş olsun...
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
inşallah bulunur.
geçmiş olsun.kısa zamanda bulunur işşallah
kızı kolda fazerı yolda severim.
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur.. Yine şerefsizler iş başında...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
çok geçmiş olsun yaa, bence varsa resmini falanda koy belki bi gören olur, haber verir
arkadaşımın motosikleti geçen sene garajından çalınmıştı kamyonete yükleyip götürmüşler aklım mantığım ermiyo daha ne yapmamız lazım mayın mı döşeyelim motorun etrafına yakınlardaki motor tamirci lerine falan bi turla ellerinden çıkarmak isteyeceklerdir bence hala şansın var umarım kısa zamanda bulunur
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
kardeşim geçmiş olsun...
cok geçmiş olsun
herşey için saolun...motosiklet bulundu bırakıp gitmişler çalıştıramayıp galiba...
Geçmiş olsun bulunmasına çok sevindim mutlaka sadakası ver
Mesajları baştan okurken ki üzüntüm bulundu mesajıyla yerini sevince bıraktı.
Umarım önemli bir zarar vermemişlerdir.
Geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)