Büyük geçmiş olsun İnşallah bulunur
yazık günah ya srszler inşallah bulunur motorun
Motosiklet mucidi
gecmiş olsun motorun satilikti galiba ?
Geçmiş olsun arkadaşım
geçmiş olsun dostum inşallah bulunur
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Çok geçmiş olsun Plaka görünmüyor, yazarsan biz de Bostancıdayız. Umarım bulunur
aynı motordan bende de var , inşallah bir şekil bulunur ... bu tür motorlar havalı durduğu için tehlikelide insanların gözü kalıo..
...
Geçmiş olsun, umarım kullanıp bırakırlar bi yerde..
Çok teşekkürler arkadaşlar, bu şerefsizlikten başka bişey değil! Kul Hakkı yiyen adam , allah korkusu olmayan adamdır! böle bişeyi nasıl vicdanlarına yediriyolar aklım ermiyo!..
PLAKA: 34 UE 6337
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:32 PM ----------
Gören bilen varsa allah razı olsun arkadaşlar başka bisey diyemiyorum..
motoru çalanları yakalayıp 1200 lük enduronun arkasına bağlayacan otobanda sürükleyecen kıçından ateş çıkana kadar şerefsizleri
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
inşallah kısa sürede bulunur
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
geçmiş olsun en kısa zaman da motorunu ve o şerefsizleri bulursun inşallah
drift bilmem ne :P :queen::queen:
ya ben o kadarını düşünmedim valla formdan atarlar bizi fazla sert konuşmadan kaçalım yoksa valla bizi banlarlar dostlardan uzak kalıırız
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
aslında mavi egzostan dolayı bulunma ihtimali yüksek..umarım heves etmiş birileri çalmıştır da bırakıp giderler bir yere..geçmiş olsun.
@Yagiz
dostum sen suadiye shore club'a geliyormusun? beyaz-kırmızı yzf r125 seninmi??
geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda sağlam bir şekilde bulursun motorunu. Allah yardımcın olsun. sağlıcakla kal
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
çok geçmiş olsun kardeş inş. bulursun en kısa zamanda
[B]Motor, her an öleceğinizi bildiğiniz için zevklidir...[/B]:bounce:
geçmiş olsun inş hemen bulunur.şerefsizler ya bu aralar baya arttı bu olaylar
buneya kaçıncı çalınan motor bu geçmişolsun yaakardeş inşaallah bulunur
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)