Kuşkulu bir CBF150(Siyah)
Reklamlar
-
Bu sabah Beylerbeyinde cadde kenarındaki halı sahanın yanına çimlerin üzerine parketmiş durumda bir CBF 150 dikkatimi çekti. Plakasız bu motor herhangi bir şekilde kilitlenmemişti. Öğleden sonra baktım motosiklet hala orada duruyor. Hem plakasız hem de kilitlenmemiş olması bana kuşkulu geldi. Çünkü motoru oradan götürmek o kadar kolay ki daha kolayı da bulunmaz zaten. Hemen Beylerbeyi Polis karakoluna gittim. Motoru ve durumunu bildirdim. Motosikletin çalıntı olma olasılığı bence yüksek. Hiç bir düzgün adam plakasız motorla gezmez. Ve alın götürün dercesine çalmaya uygun bir yere kilitsiz bırakmaz. Motorun resimlerini de çektim. Telefonumda olduğu için hemen koyamıyorum. Yarına kadar resimlerini de koyarım. İyi sürüşler.
Reklamlar
-
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Bu sabah Beylerbeyinde cadde kenarındaki halı sahanın yanına çimlerin üzerine parketmiş durumda bir CBF 150 dikkatimi çekti. Plakasız bu motor herhangi bir şekilde kilitlenmemişti. Öğleden sonra baktım motosiklet hala orada duruyor. Hem plakasız hem de kilitlenmemiş olması bana kuşkulu geldi. Çünkü motoru oradan götürmek o kadar kolay ki daha kolayı da bulunmaz zaten. Hemen Beylerbeyi Polis karakoluna gittim. Motoru ve durumunu bildirdim. Motosikletin çalıntı olma olasılığı bence yüksek. Hiç bir düzgün adam plakasız motorla gezmez. Ve alın götürün dercesine çalmaya uygun bir yere kilitsiz bırakmaz. Motorun resimlerini de çektim. Telefonumda olduğu için hemen koyamıyorum. Yarına kadar resimlerini de koyarım. İyi sürüşler.
karakoldan bir işlem yapmadılarmı?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Senin bahsettiğin gibi cbf te Bizim burada var.. Bu cbf sahipleride bir değişik yahu..
Çok duyarlısın kardeş bu olayın peş,ini bırakma derim ben
-
tebrikler duyarlı davranmışsın
Eğer daha önce tescil edilmişse motor ve şase numarasından çalıntı olup olmadığını sorgulayabilirler
-
htmetin adlı üyeden alıntı
Senin bahsettiğin gibi cbf te Bizim burada var.. Bu cbf sahipleride bir değişik yahu..
Çok duyarlısın kardeş bu olayın peş,ini bırakma derim ben
koptum yoruma
-
03 Ağustos 2009, 22:27
Motosikletin resimlerini çektiğimi söylemiştim. Motor bu:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
03 Ağustos 2009, 22:34
Ben cbf250'yi , gt250r'yi otoparka koyuyodum.Ancak cbf150'yi apartmana koyuyorum.Yedek parçası ucuz ya.O yüzden hırsızlar pek çalmaya gerek duymuyo aslında.Çalınan cbf150 hiç duymadım.
-
03 Ağustos 2009, 22:39
CallofJuarez adlı üyeden alıntı
Ben cbf250'yi , gt250r'yi otoparka koyuyodum.Ancak cbf150'yi apartmana koyuyorum.Yedek parçası ucuz ya.O yüzden hırsızlar pek çalmaya gerek duymuyo aslında.Çalınan cbf150 hiç duymadım.
forumda bi tane calınan bi tanede kilitli olduğu için parçaları sökülen cbf 150 vardı
-
03 Ağustos 2009, 22:43
cbf 150lilerdemi gidiyor artık uyyy
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
03 Ağustos 2009, 22:45
düşün ne hale geldik benzin her 2 günde zam yer cbfler bile çalınır haldeyiz ki yarınlar ne gitririz acaba
-
03 Ağustos 2009, 22:51
Geçenlerde biri bu forumda başlık açmıştı benzinim çalınıyo diye.Hırsızın biri musallat olmuş hergün adamın benzinini çalıyo.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler