[B]Arkadaşlar öncelikle herkeze mesajlardan teşekkürler iyi dilekleriniz sayesinde ve yaptığım iyilikler sonucunda sanırım MOTORUMU BULDUM
En son bi arkadaşım dün motoru gördüm die beni aradıki karakoldan geleli 10 dakka olmuştu ifade verdim ewe bıraktı ve dönüş yolunda benm motor karşı şeritten geliyormuş ,peşine dönene kadar gitmiş bizde tekrar oraya gittik geçen bir ekip arabasını durdurduk gece orada nöbettelermiş,telefon verdik plakayı da..
Gece 1.3o sıraları ekip her zaman gittiği yolu ewlere dağılmak için bu seferlik değiştirmiş ve karşılarına benim motor çıkmış. Ynlarında da koca bi otobüs durmuş böylece kaçamadan yan sokağa girmişler iğrenç kapkaranlık bir yer kurbanlık garibanlar satılıo..ORAYA YATIRIP masum vatandaş gibi kenara oturmuşlar ,sivil olan memur,eli cebinde sakince onlara yürürken tanımışlar ,kaçmaya çalışırken memurlar paketleyip bunları karakola...
bizi 2 de aradılar koşa koşa gittik benm motor yerde ama küçük hasarlar var.
Öncelikle arkadaşlar ustalık diz boyu
düz kontak yapmak için kablolar çıkarılmış lamba düğmesi takılmış,benzin deposu kırılmış,artçı koltuğu yanındaki kilidi kırmışlar ki sanırım hem ruhsat aradılar hemde akü orda düz kontak için açtılar.Ynlarda çizikler var ama pasta cila ile halledilir,
ve bunu yapanlar 18 bile değil...Cinayet sabıkaları var ve tinerciler.
Ayrıyeten 2o yaşlarındaki bi dallama da gelerek ben aldım motoru onlara binsin die verdim dedi..
Oda ozan adında birinden S virajından kendi motoruna 5oo lira vererek bunu aldığını söylüyor ki ,peki anahtarı olmaya ben çalıntıyım die bağıran motoru nası aldın die sorduğumda kem de küm ..
İç erenköy karakolu sonrada bostancı karakolunda saatlerim geçti ifade verdim.
Özel sorgu ekibi geldi sorguladılar ellerinde gül biter inşallah
(saygıdan dedim yanlış anlamayın) neyse sabah 8 e dek karakolda kaldım.
Bu çocuk ,en azılı hırsızmış arkadaşlar aklınızda olsun ,ve beni ewe kadar takip ettiler bir gün arabayla kendime paranoya etme demiştim ama bir kez daha hislerim beni yanıltmadı...
ewleri öğrenip ustaca geliyorlar,klit ,direksyon kilidi zincir disk kilidi, hepsi vardı ama işe yaramadı ...Dikkat edin ...bu ara hyo cular,,acaip talep varmış uçuruolar....
Hepinize çok teşekkürler Allah yardımcınız olsun bela sizden uzak olsun