dün başlığı okduğumda baya bir sinir yaptm gece bjk de arkı beklerken yanımdan aynı motor gecti 2 tanede bayan vardı üstünde umarım bulunmustur dedim ki nitekim bulunmuş
dün başlığı okduğumda baya bir sinir yaptm gece bjk de arkı beklerken yanımdan aynı motor gecti 2 tanede bayan vardı üstünde umarım bulunmustur dedim ki nitekim bulunmuş
çok geçmiş olsun , bu kadar kısa sürede ve tek parça halinde bulunması sevindirici, hatta bir mucize......
geçmiş olsun. motorunu bulduguna çok sevindim. inşallah diğer arkadaşlarda bir an önce motorlarına kavuşurlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş olsun çok şükür bulunmuş.
Geçmiş olsun bulunması çok iyi
teşekkürler arkadaşlar
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
@bonnie&clide
merhabalar öncelikle geçmiş olsun
şimdi söle bi durum war benim de motorum calındı cbr 125r daha yeni grdim siteye ilan werdim dolsırkende sizin ilanınızı gördüm, ve gecen hafta içerenköy-fındıklı civarında tanıdıklarımla benim motoru araken cem diye hırsız bi cocugun altında sizin motorunuzu gördüm aynı dediğiniz gibi kontaga elektrik anahtarı takılmıstı, size gecmiş olsun bulmussunuz motorunuzu fakat sizden ricam, siz hangi polislere numaranızı verdiniz ozan dediğiniz tarafındanmı calınmıs sizin motorunuz.. tam konuyu anlayamadım ama belki bi yardımınızın olacağını umarak size bi mesaj atayım dedim, ben arastırmalarımın sonucunda benim motorumunda aynı civarlarda oldugunu tahmin ediyorum fakat birturlu bulamıyorum.. hırsızların isimlerini cisimlerini, ve hangi polise gittinizi nasıl yaptıgınızı anlatırsanız belki bi faydanız dokunur simdiden tesekkur ederim iyi aksamlar..
çok geçmiş olsun kardeş inş. bulursun en kısa zamanda
[B]Motor, her an öleceğinizi bildiğiniz için zevklidir...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)