34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS motor çalınmıştır -
Reklamlar
-
28 Haziran 2009, 13:24
ya benım merak ettiğim bır polis görmüyormu ha doğruya etrafta polis yokki
Reklamlar
-
28 Haziran 2009, 13:40
honda3461 adlı üyeden alıntı
ewet üstüne bastın dostum ama bu adamın 2 de araba calmışlıgıvar yani sadece benim motordan aranmıyor
Ama senin dedigingibi
vay be... hadi bu çalıyor bundan bu vasıtalaraı alan nasıl alıyor.... bu arabaları motorları hepsini kullanmıyor ya... mecbur satıyor.. kime nereye acaba....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
28 Haziran 2009, 18:22
Bu adam anladıgım kadarıyla bu motorla yaz tatili yapacak çünkü adam geziyor.
Buda benim için iyi haber gezsin olurya biryerlerde yolumuz belki yine kesişir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------
uzman_1907 adlı üyeden alıntı
2005 model 34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS marka motor çalınmıstır. Yardımcı olabılecek arkadasların
tansel 0542 449 51 07 no lu telefondan bana ulaşabılır yardımlarınızı beklıyorum
bilgileri tazeliyeyim dedim
-
28 Haziran 2009, 18:36
abicim akıl vermek gibi olmasın ama motorun en çok görüldüğü yerlerde gezen insanlara yani kuryelere bi söyle derim ben veya olmadı pizzacılara çünkü onların tüm günü motor üstünde geçiyo motorunun bi fotosunu onlara ver plakayı da söyle bence polisten daha önce bilgilendirirler seni bi de ufak ödül var dersin daha bi dikkat ceker inşallah bulunur motorun.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
28 Haziran 2009, 18:39
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
abicim akıl vermek gibi olmasın ama motorun en çok görüldüğü yerlerde gezen insanlara yani kuryelere bi söyle derim ben veya olmadı pizzacılara çünkü onların tüm günü motor üstünde geçiyo motorunun bi fotosunu onlara ver plakayı da söyle bence polisten daha önce bilgilendirirler seni bi de ufak ödül var dersin daha bi dikkat ceker inşallah bulunur motorun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------
askon adlı üyeden alıntı
ya benım merak ettiğim bır polis görmüyormu ha doğruya etrafta polis yokki
Polis sadece Kaçanları öldürüyor
-
29 Haziran 2009, 00:16
Nebileyim istanbul,u komple dolaşmak lazım yani tabi hala İstanbuldaysa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:32 PM ----------
Arkadaşlar formu ana sayfaya almak için nebileyim belki bi gören olurdiye yeniliyorum
-
02 Temmuz 2009, 00:29
Motorumu calan adamı buldum vede polise teslim ettim
2 sahitli adamı bu adamdır diye onayladık sonra ne oldu biliyormusunuz adam bu davadan serbest bırakıldı
gelde işin içinden cık
dava bi tam netleşsin ona göre adamın eşkalini adresini buradan sizlere yazacagım aklınızda bulunsun diye
aman dikkat demekki böyle şeylerde oluyormuş bizim memleketimizde cok acı bi olay polis bana sen adamı bul araştır bul biz onun motoru ne yaptıgını ögreniriz kacarı olmaz diyor sonuc adam serbest offf of
motordan,da haber yok ne yazıkki
-
02 Temmuz 2009, 00:33
2 sahitli adamı bu adamdır diye onayladık sonra ne oldu biliyormusunuz adam bu davadan serbest bırakıldı
gelde işin içinden cık
dava bi tam netleşsin ona göre adamın eşkalini adresini buradan sizlere yazacagım aklınızda bulunsun diye
aman dikkat demekki böyle şeylerde oluyormuş bizim memleketimizde cok acı bi olay polis bana sen adamı bul araştır bul biz onun motoru ne yaptıgını ögreniriz kacarı olmaz diyor sonuc adam serbest offf of
ya bu nasıl olabilir konuyu anlayamadım ortada koca motor kayıp !!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
02 Temmuz 2009, 00:54
-
02 Temmuz 2009, 01:32
Arkadaşlar polis polis dediğiniz adamlar hacı hüsrevdeki paşadaki karabayırdaki ottan haraç kesen z.burnundaki bahçelievlerdeki maslaktaki beşyoldaki çalıntı araçlardan pay alanlar değil mi hatta burda söylenmez ama karaköydeki çoğu yerin girişinde polis yok mu??????
Polis bu kadar sağlam olsaydı bu memlekette zaten bu adamların bunu yapmaya gözü yemezdi bilmem anlatabildim mi?Hadi diyelim polis buldu içerde kalcak falan mı zannediyosunuz???
Tuğperi vurup kaçarak öldüren .................. hala dışarda hani nerde o adalet ben göremiyorum bu ülkede onu.87li bi genç öldü o kaza da adam içerde kalmadı da senin çalışıp çabalayıp aldığın motorun mu adamların umrunda????
Kendi işini kendin yapıcaksın bu memlekette he verdiğin vergiler mi hizmet mi bekliyosun daha çoook beklersiniz gemiciklerimiz var bizim.
Arkadaşım keşke sen teslim etmeden kendin söylettirseydin adama motorun yerini.
-
03 Temmuz 2009, 00:30
daha ne yapmak lazım anlamadım gıttı
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
03 Temmuz 2009, 00:45
http://www.motosiklet.net/forum/cali...ka-okusun.html
Abiler birde şuna bakın belki böyle bir durumla da karşı karşıya kalabirliriz
-
03 Temmuz 2009, 00:49
gelde işin içinden cık
Gel de kafayı yeme şimdi...
Demek ki neymiş: Bu ülkede kendi işini kendin göreceksin. Bu olay gerçekse silah taşımak da farzdır artık.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
03 Temmuz 2009, 21:31
Burada benim anladıgım eger araba veya motor anahtarı ile gitti ise onu polise eger sen bulduysan vermeyeceksinn. çünkü adamı serbest bırakıyorlar ardından birşey yaparsan seni ozaman işte bak nasıl tıkıyorlar içeri.
yani kendir pişir kendin ye .
yazık ben kendim buldum ama kendim pişiremedim
-
04 Temmuz 2009, 22:01
BU GÜNDE BEYKOZDA GÖRÜLDÜ ARKADAŞLAR SIYIRACAM AZKALDI
MOTORU BULANA 2000 TL GÖNÜL RAHATLIGI İÇİNDE VERECEM HABERİNİZ OLSUN
yARDIMLARINIZDAN DOLAYI TŞK EDERİM
-
04 Temmuz 2009, 22:05
abi sen bu motorun bulunmasını ıstedıgıne emınmısın?
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
04 Temmuz 2009, 23:06
scuderia06 adlı üyeden alıntı
abi benmi safım anlamadı da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------
gelde işin içinden cık
ya
-
05 Temmuz 2009, 00:03
scuderia06 adlı üyeden alıntı
yoksa motor sendemi, ne demek yani eminmisin?
yoksa sen olsan istemezmiydin?
-
05 Temmuz 2009, 00:34
allah yardımcın olsun abi inşallah motorunu da bulursun...
-
05 Temmuz 2009, 00:39
inşallah arkadaşım eyvallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler