inşallah en kısa zamnda kavuşursunuz motorunuza...
geçmiş olsun...
inşallah en kısa zamnda kavuşursunuz motorunuza...
geçmiş olsun...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun o makinayı hangi hayvan gücüyle alıp taşıdılar acaba kansızlar çok ilginç.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Geçmiş olsun.İnşallah bulunur...
çok geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimizden... gözlerimizi dört açıp kulağıumızı sese ve gözümüzü plakaya vermekten başka yapacak bişey yok... ben şöför olduğum için akşama kadar trafikteyim... kulağımı ve gözümü dört açıyorum..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tansel çok geçmiş olsun kısa zamanda motoruna kavuşmanı dilerim.
biara yamaha xmax alıcaktım ılanlarda sarı renkte atasehır de yazıyordu adam kesınlıkle adres vermıyor mc donaldsta bulusalım dıyordu gıdıp baktım motor kırmızı renkte yok boyattım ıste satarken ruhsata ısletıcem vs dedı senın anlıyacagın motorun satılık ılanı olsa bıle farklı renkte farklı kmde modlede olabılır
Geçmiş olsun umarım bulunur gözüme çarparsa buraya yazarım.Zaten bu egzosttan fazla yok.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Geçmiş olsun inşAllah bulunur en kısa sürede
senin derdini en derin şekilde anlayabilecek kişilerin başında geliyorum sanırım
malesef benim motoruda 24 mayıs da çaldılar..
umarım seninki erkenden bulunur..
arkadaşlar çalındıkdan sonra yapabilecek bişeyimiz yok malesef fakat insan çalındığında anlıyorki ufak bir ihmal sonucu binlerce liraya aldığımız göz bebeğimiz motorlarımız ufak bir miktar paraya çalınsada anında bulunabiliyor...:(
biraz araştırma yaptım ve GPS cihazı taksaydık eğer çalınma durumunda anında bulurdukki ben çalındıkdan 5 dk sonra farke ettim malesef :(
ufak bir ayrıntı ama hem adamları yakalamayı garanti ediyor hemde motoru bulmayı
bir daha motor alırsam ilk işim bu cihazlardan almak olacak sonrada kapının önüne koyup beklicemki alsınlar... yakalanırlarda belki diğer çaldıkları motorlarda bulunur onun yanında
tum ımkanları kullanarak aramaya devam edıyoruz ama henuz bır haber cıkmadı ınsallah en kısa zamanda bır sonuc alırız. tum arkadaslara yardım ve temennılerı ıcın tesekkur ederım. Lutfen dıkkatlı olalım boyle durumlara karsı
plakayı tekrar yazayım 34 PK 120 BMW R1200 GS tuzla tersane cıvarından 16 hazıran oğleden sonra çalınmıstır.
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
kayış sıyırmaya başladı benim kaçıncı bu çalıntı ya
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Bu motoru bu sabah Arnavutköy yolundan sonra ki Sazlıbosna yoluna doğru gördüm.
Saat: 07:15 - civarı .
geçmiş olsun ..bu hırsızlık olayları çok artmaya başladı..çok dikkatli olmamız lazım...
kardeş en kısa zamanda bulunur inşallh
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
G.olsun serefsizler gezip gezip bırakırlar en azından ins
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geçmişolsun demek bu şekildede hırsızlık yapanlar varmış.trafikte gözüm etrafı süzüyo olucak inşallah bulunur
Motosiklet mucidi
Güzel kardeşim inşallah bulunur. Telefonla konuştuğumuz gibi,
istikameti Habipler üzerinden Arnavutköy'dü. Fakat işaret etmeme rağmen
Baraj yolu ( Sazlıbosna ) gazladı gitti. Benim arabamın o yolda ona yetişmesine imkan olmadığı için kaybettim.
O çevrede olan arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Parçalayan BMW yide parçalar satarda çok zor bişey değil internet e koyar parçalarını yine satar kimsede anlamaz ama çalıntı BMW 1200 ü parçalıcak usta zor bulunur işte yürek isterZeytinburnu,Beşyol,Bahçelievler buralarda falan görülürse makina bil ki parçalanacak yapanlarda belli ama kimse ses çıkaramıyo Türkiye burası sonuçta.
İnşallah en kısa zamanda bulunur polislerden çok motor tamircileriyle konuş derim ben sana tek tek git tamirhanelere bulana para vericem de 5 dakkada satarlar birbirlerini.
We are many...
öncelikle çok geçmiş olsun.inşaallah en kısa sürede sağlam bir biçimde bulursun.emniyetten tanıdığınız veya tanıdık arkadaşlar varsa daha hızlı bir biçimde olaya müdahale ediyorlar.benimde bir arkadaşımın istanbul'da arabasını çalmışlardı.
birilerini devreye sokarak aramalara başladılar.bizzat ekiple birlikte 24 saat geçmeden arabayı adapazarında parçalanırken buldular.orada toplattırıp istanbula geldi.emniyette zaten oto hırsızlık masası bu gibi vakalarda ilk önce bildikleri adreslere baskın yaparlar.forumdan okuduğum kadarıyla bu işler tek kişi ile değil bir organize işi gibi.tek kişi olsa bence yakayı hemen ele verir.en kısa zamanda bulunması dileğiyle .saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)