YAMAHA 45 Z 2695 PLAKALI SİYAH RENK 2005 MODEL
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hemşo geçmiş olsun...üzüldüm...bende salihli tayfasındanım...gül gibi motoru çalmışlar...
parçalamsınlarda adiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Moderatör (forrap)
nicoba, geçmiş olsun dostum...Umarım bir an önce bulunur motorun.Siyah ybr diğerlerine oranla daha az piyasada bu bi avantaj bulmak açısından...
-
Geçmiş olsun arkadaşım.
Çok üzüldüm...
Umarım bir an önce bulunur.
-
dostum büyük geçmiş olsun
Umarım bir an önce bulunur üzüldüm
-
arkadaşım çok üzüldüm. inşallah kısa zamanda motoruna kavuşursun.
-
Hayinler ...!
dostum geçmiş olsun.. HAYİNLER ...! bende adana'dan bir YBR kullanıcısı olarak uzüntülerimi bildiririm. Motorun belirgin özelliklerinin yanında şase nosunuda verse idin ama neyse.. bende bu ralara bakacagım.. tekrar üzüldüm geçmiş olsun..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
-
kardeşim geçmiş olsun bende siteye yeni üye oldum manisa merkezdenim ben eğer burqalarda görülürse motorun bütün arkadaş çevresine motorun özelliklerini verdim umarım karşımıza çıkar sana haber veririz tekrar geçmiş olsun
-
gecmiş olsun arkadaşım umarım bulursun ya aklıma geldi bu gibi durumlarda sigotadan para falan alınıyormu acaba
-
ciersiz şerefsiz dalaksızlar. ulan gül gibi motoru çalmışlar. topunun Allah belasını versin. Hırsızlara ölüm. bulunca ellerini kesicen bu adamların sora bakalım yapabiliolarmı bidaa hırsızlık.
en yakın zamanda bulunur motorun kardeş inşallah.
-
allah kahretsin böylesil insanları arkadsım sanada gecmiş olsun umarım kavuşursun motoruna
-
geçmiş olsun hemşerim.inşallah en kısa sürede motorun bulunur
-
Geçmiş olsun
-
[QUOTE=numaniko]ciersiz şerefsiz dalaksızlar. ulan gül gibi motoru çalmışlar. topunun Allah belasını versin. Hırsızlara ölüm. bulunca ellerini kesicen bu adamların sora bakalım yapabiliolarmı bidaa hırsızlık.
Yok be açıktan bi bujiyi paralel kabloyla münasip bi yere monte edip verecen gazı, içinde hissetsin bak bi daha yapıyor mu? Yada bağlayıp arkaya gezdirecen sokak sokak...
İnşallah bulunur arkadaşım tez zamanda.. Geçmiş olsun.
Uçurumları sevenlerin kanatları, rüzgarı sevenlerin ise motoru olmalıdır...
-
geçmiş olsun kardeş bende bir ybr hayranı ve ybr sever olarak üzüntünün hissedebiliyorum inşalah bulunur motorun ...
-
benimde yamaha R6 çalındı ben ne yapayım kardeş üzülme allah yukarda bunu sakın hiç bir zaman unutma kardeş çalındığı gün benim motor hiç üzülmedim allah gördü dedim o kadar
-
gecmıs olsun hocam bursada benden sorurulur soz bakcam makınenı ısallah bulursun ama cenc fılan olursa ısın zor
-
Kardeş çok çok geçmiş olsun derdin anlıorum ve çok büyük bi dert.Allah düşmanımın başına vermesin dencek türden
-
kardeşim inşallah bulunur bulunmazsa çalana ecel olsun dileklerimle.... affetmeyeceksin
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
dostum geçmiş olsun inşallah bulunur
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler