hırsızlar iş başında (yardım)
Reklamlar
-
değerli yol arkadaşlarım,ekmek parası için daha borcu bitmeden, lokanta işletip servis yaparak geçim sağlamaya çalışan, çok sevdiğim bir abimin lacivert renkli 34 BV 0290 plakalı honda activa motorsikleti geçen pazar çalınmıştır.gören bilen arkadaşlarım olursa şimdiden yardımları için teşekkürler.
Reklamlar
-
off genmi yaa
kardeş benimkide pazar akşamı çalındı gene seninki ufak motor beni bitirdi şerefsizler
-
arkadaş bu adamlar hiç mi korkmuyor? hiç mi ceza verilmiyor bunların yakalananlarına? nasıl bu kadar rahatlar. pazardan alışveriş yapar gibi motosiklet çalıyorlar.
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
-
geçmiş olsun arkadaşım,artık dışarda motorumuzu bırakamıyacaz bu gidişle,adamların acıması yok,kilit falan dinlemiyor vicdansızlar...
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
barannet adlı üyeden alıntı
arkadaş bu adamlar hiç mi korkmuyor? hiç mi ceza verilmiyor bunların yakalananlarına? nasıl bu kadar rahatlar. pazardan alışveriş yapar gibi motosiklet çalıyorlar.
Adamlar calarlar 15 - 30.00 TL lik motorları, verirler change e alırlar 10 - 15.000 TL. yakalanırlarsada 6 ay kadar yatarlar icerde cıkarlar...
Bu ulkede adalet bu maalesef.
Kapkaccılar gibi 24 sene verecekler ancak o zaman kesilir sonu....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
geçmiş olsun ,kardeşim motor aldım bende ama cidden bayiden dah getirmedim korkuyorum garajımız yok yol kenarımnda durcak.
[B]KAWASAKI ZX-[COLOR="SeaGreen"]6R[/COLOR]
[/B][B][COLOR="Gray"]2005-06[/COLOR][/B]
-
allah kimsenin başına wermesin..Çalanlarında belasını wersin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
adalet!!!
inşallah kısa zamanda bulunur motorlarınız.
-
bunlardan iki tanesini taksim meydanında asacaksın bak o zaman bir daha yapıyorlarmı böyle bişey....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Kawi adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ,kardeşim motor aldım bende ama cidden bayiden dah getirmedim korkuyorum garajımız yok yol kenarımnda durcak.
büyük ihtimal kafayı yemiş olmalısın...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Eniştem emekli polis akşam yakalardık hırsızı nöbetçi savcılığa gönderirdik derdi ertesi akşam aynı kişiyi hırsızlık yaparken tekrar yakalardık derdi ...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
yaw daha 600f in acısı var,şerefsizlere bak yaa ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
-
Kötü bir olay
binbir emekle parabiriktirip alıyorsun devlete kat ve kat vergisini veriyorsun bir bakıyorsun elinden almışlar çalmışlar
ayıptır günahtır onursuzluktur terbiyesizliktir halsiyetsizliktir şerefsiliktir
bu yapılan yazık be yazık
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
ugurapay adlı üyeden alıntı
Kötü bir olay
binbir emekle parabiriktirip alıyorsun devlete kat ve kat vergisini veriyorsun bir bakıyorsun elinden almışlar çalmışlar
ayıptır günahtır onursuzluktur terbiyesizliktir halsiyetsizliktir şerefsiliktir
bu yapılan yazık be yazık
Resmen emek hırsızlığı Abi ALLAH cc affedermi bunları hiç. Bilmiyorlarmı bu işin birde öbür tarafı olduğunu.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Resmen emek hırsızlığı Abi ALLAH cc affedermi bunları hiç. Bilmiyorlarmı bu işin birde öbür tarafı olduğunu.
Şu yaşadığımız ülkede
öbür taraf herkeze uzak ancak
mezarlığa gittiğimizde aklımıza öbür taraf geliyor
vicdanı olan Allah korkusu olan ne hırzızlık ne de yetim hakkı yer
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali
http://www.apaydinmakine.net
-
birçok şey için motosiklet kullananlar miting gösteri toplanma gibi etkinlikler yapıyor bunun icinde bir etkinlik yapılamazmı hem medyanın ilgisini ceker hemde polislerin daha sonrada toplu olarak savcılığa gidilir
-
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Bu nasıl cesaret anlamıyorum 2 hafta önce bir arkadaşın GSXR-1000 ve BMW 1150 GS i gitti o kadar kilit alarm bir şeye yaramadı.
Umarım bulunur.
-
Slm
Slm bunlara dur dıyecek yokmu,ne zaman cezalarını bulacaklar.
Bugun motosıkletımı muayene goturduğumde, sigortacı arkadasların muhabbetıne ıster ıstemez kulak mısafırı oldum anlatıklarına gore Özellıkle Ybr ve tıtana karsı akıllı anahtar yapmıslar boylelıkle cogu motoru çalıyorlarmıs, polıs takıpteymıs, sonrada hırsızları yakalamıslar ve motorun rengını degıstırımısler.
En cok çalınan yerler ise özellıkle Vergi dairesi önlerinden çalınıyormus. Ben bunların yalancısıyım, ne kadar doğru ne kadar yanlıs bılemem ama kulağımıza kupe olur, vergi daireleri önlerinde daha dıkkatlı olurum.
Motorun yenı sahıbı notere gıdıyor,motosıkletın parasını oduyor, satışı uzerıne alıp tam sefasını surmek ıserken, motorunu çaldırıyor, ne kadar acı bır durum.
Hırsızlara Göz açtırmayalım, plakasız motosıkletlerden her zaman şüpe edelim!
GEÇMİŞ OLSUN
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler