Güncel...!
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
güncelll......
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
şurdan bana biri haber versede buldum gördüm dese ya çıldıracam valla
ben bidaha nasıl motor alıcam abicim
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
bence bulunacak demedi deme... Varmısın bahse ibrahim?
umudumuzu yitirmek yok abi illa bulacaz o motoru
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
vala çok üzüldüm bu tarz motorları hep çalıyolar kimse kimseninde gözünün yaşına bakmıyo keşke daha fazla önlem alsaydın inşallah bulunur kolay kolay alınmıyo dediğin gibi özellikle helal parayla alınmışsa alan şrszden çıkar açısı merak etme vala başıma gelse düşünemiyorum ne halde olurum canını sıkma ama cana geliçegine mala gelsin her işte bir hayır vardır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 PM ----------
ne hikmetse benim içimdende bi ses motor bulunucak diyo
görkem 15-20 dkk sonra geliyorum dedi arkadaşlar TURGAY abiiiii neoluyo sana ya sıkma kendini avcılarda 1 saatlik işimiz var sonra gelicez bayrampaşaya ömer abi ile de konuştum sen canını sıkma anasını sattımının yerinde bulucaz inş bekle az bi geleyim konuşacakalrımız var !!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 PM ----------
bahsi kazanırsam abimide vururum senide ama hadi bakalım
Anadolu-Avrupa yakası gidip geliyorum her gün. Gözüm açık olacak.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
GünceL.
Çalınan Motor hakkında...
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
Motorun fotoğrafları
Güncel.......
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)