34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır
Reklamlar
-
26 Mayıs 2009, 09:11
RoMe0 adlı üyeden alıntı
qünceL.
Çalınan Motor hakkında...
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
Motorun fotoğrafları
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
qünaydınlar qünceL...
Reklamlar
-
26 Mayıs 2009, 09:43
aramaya devam arkadaşlar.
-
26 Mayıs 2009, 09:46
günaydınlar arkadaşlar peşini bırakmak yok aramaya devam illa biyerden çıkacak
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
26 Mayıs 2009, 09:49
bulunacak... bugün olmazsa yarın.. ama bulunacak...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
26 Mayıs 2009, 10:34
çok geçmiş olsun
çok zor bir durum olduğunu iyi bilirim ,inşallah hayırlısı ile bulursun motorunu
bu gibi durumlarda çok şey söylenir ,ancak bende daha önce böyle bir olay yaşadığım için şunu söyleyebilirim ,genelde parçalanma olayı ilk akla gelen olaydır,ancak benim izlenimlerime göre çalan kişiler ya motoru çok ucuz fiyata satıp elden çıkarıyor(malesef ruhsatı olmamasına ve çalıntı olduğunu bilmesine rağmen koca motoru ucuz diye alan insanlar var ) ya da bir depo gibi bir yere çekip şase ve motor numaraları değiştirilip yine satabiliyorlar.
Kendi imkanlarınla buldun buldun ,yoksa tutanak tutturduğun andan itibaren motorun unutuluyor haberin ola sakın bel bağlama ilgililere...
tekrar geçmiş olsun en kısa zamanda bulunması dileğiyle
-
26 Mayıs 2009, 11:06
hepinize tşkler arkadaşlar umarım bişiler çıkar beklemedeyiz
-
26 Mayıs 2009, 11:07
lijoluna adlı üyeden alıntı
hepinize tşkler arkadaşlar umarım bişiler çıkar beklemedeyiz
inşallah kardeşim inşallah bulucaz makinayı tanımayan yok mutlaka birimize denk gelicek...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
26 Mayıs 2009, 11:11
hell24 adlı üyeden alıntı
inşallah kardeşim inşallah bulucaz makinayı tanımayan yok mutlaka birimize denk gelicek...
inş dediğin gibi olur
işyerinden tlf açtılar problem oldu gitmem lazım şimdi
-
26 Mayıs 2009, 11:20
Offf yaa bulunsa bir an önce gözümüz kulağımız yollarda...
:cherry: :cherry: :cherry:
-
26 Mayıs 2009, 11:24
umut kırmak için yazmıyorum bu satırları ancak şunu söylemeliyim çalanlar sizin bizim gibi kişilerin kullandığı alanda kullanmıyorlar zaten motoru ,bir kaç parça (grenaj ,çamurluk,yada göze batan yerlerdeki parçaların) renklerini değiştirip ,bir iki parça stiker takviyesiyle farklı bir görüntü çıkarabiliyorlar benim motoru bulduğumuzda ilk başta bu benim değil galiba dedim Loft(sedat ) hatırlar yanımdaydı çünkü bir kaç parçası boyanmış, arka çamurluk kesilmiş ,orjinal sinyalleri yerine küçük led sinyaller takılmıştı cantlara CBR yazısı basılmıştı
-------------------------------------------------------------------------
Tavsiye : imkanınız varsa İstanbul ve civarlarında ne kadar motorsiklet tamircisi varsa dolaşın servisleri değil ama salaş olanlarını ..
-
26 Mayıs 2009, 11:57
-
26 Mayıs 2009, 12:23
STeReO adlı üyeden alıntı
güncel
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
26 Mayıs 2009, 12:25
geçmiş olsun dostum, inan içim cızladı.
umarım bulunur en kısa zamanda..
-
26 Mayıs 2009, 12:28
sabah sabah etmediğim küfür kalmadı bunun sonu ne olacak yaa hepmi çalıncak gözümüzden sakındığımız motorlar
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
-
26 Mayıs 2009, 12:42
EFSANE98_1 adlı üyeden alıntı
sabah sabah etmediğim küfür kalmadı bunun sonu ne olacak yaa hepmi çalıncak gözümüzden sakındığımız motorlar
motorlarınızı 10 dk lık bile olsa kitleyin arkadaşlar bunun sn hesabı bile yok
benim motorda disk kilidi olsaydı eğer motoru götüremezlerdi yürüterek götürdü bunlar motoru disk kilidi diyorum kafama ediim neden takmadımki
-
26 Mayıs 2009, 12:48
benim motorda disk kilidi olsaydı eğer motoru götüremezlerdi yürüterek götürdü bunlar motoru disk kilidi diyorum kafama ediim neden takmadımki
kanka yüklenme bukadar kendine bazı şeylerin önüne geçemezsin...
bak muratlardan iyi haberler geliyo bugün eminim senin motorlada ilgili güzel gelişmeler olucak umudunu yitirme canım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
26 Mayıs 2009, 12:50
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
bak muratlardan iyi haberler geliyo bugün eminim senin motorlada ilgili güzel gelişmeler olucak umudunu yitirme canım
inş dediğin gibi olur çağlacım ne diyebilirizki başka
-
26 Mayıs 2009, 12:58
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
murat kim ya ne haberi ??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
26 Mayıs 2009, 13:10
disk kilidi için kendini hiç yeme ,bunlar zaten senin motoru kafaya takmış ve tahminimce bir kaç zamandır senin en müsait anını kolluyorlardır ,disk kilidin olsa bile müsait bir zamanda minibüsle gelip saniyede götürlerdi motorunu ,
ben kendi motorumu tamir için araca yüklediğimizde gözümle gördüm iki kişi bu tür motorları kucaklayıp kaldırıyor 10 saniyede, görsen aklın durur..
o yüzden kesinlikle ücretli kapalı otoparklarda muhafaza edilmeli bu tür motorlar .. Bu tür motor sahipleri asla bir şey olmaz dememeli adam sendecilik yapmamalı aşırı tedbirli olmalı her an çalacaklarmış gibi..
-
26 Mayıs 2009, 13:13
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler