34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır
Reklamlar
-
25 Mayıs 2009, 23:34
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx adresinde biraz önce sorgulama yaptım.34 TH 9767 plakalı araç ÇALINTI gözükmüyor.Turgay Abi'ye ulaşıp onu da bu konuda bilgilendirsek güzel olur.Okul için hergün Bayrampaşa ya geçiyorum ama orada motora rastlama ihtimalimiz düşük olsada ben arkadaşlarımı da bilgilendirdim.İyi akşamlar...
Reklamlar
-
25 Mayıs 2009, 23:45
Bulana kadar bu topic günceeeel olacak.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
25 Mayıs 2009, 23:54
karasahin adlı üyeden alıntı
http://sorgu.trafik.gov.tr/tbssorgul...sorgulama.aspx adresinde biraz önce sorgulama yaptım.34 TH 9767 plakalı araç ÇALINTI gözükmüyor.Turgay Abi'ye ulaşıp onu da bu konuda bilgilendirsek güzel olur.Okul için hergün Bayrampaşa ya geçiyorum ama orada motora rastlama ihtimalimiz düşük olsada ben arkadaşlarımı da bilgilendirdim.İyi akşamlar...
Sayfanın qüncellemesi iki günde bir oluyor muhtemelen yarın öğlen saatleri kaydı çalıntıya düşecektir...
-
25 Mayıs 2009, 23:54
bütün 600F lere baktım sahibindendekilere toplasan 10 tane Gri-GRi var çok nadir blunuyor
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
25 Mayıs 2009, 23:57
bygrm adlı üyeden alıntı
bütün 600F lere baktım sahibindendekilere toplasan 10 tane Gri-GRi var çok nadir blunuyor
o Rengin özeLLiği o Gri siyah var ama Gri Gri nadir o yüzden bi şansımız var yani Grenajlar biLe tanınabilir turgay ın...
-
26 Mayıs 2009, 00:12
ben grenajları nerde görsem tanırım ztn...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
26 Mayıs 2009, 00:22
bygrm adlı üyeden alıntı
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
qünCeeeeL....
-
26 Mayıs 2009, 00:32
İnşallah bulunur arkadaşım, gözümüz her yerde gri cbr ları arıyor durup baktıklarım bile oluyor.İnşallah bulucaz motorunu. :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
resmini bastım yanımda taşıyorum dostum ben sana yakın sayılırım g.o.paşa dan ben buralara bakıyorum.
-
26 Mayıs 2009, 00:33
Vallahi umutluyuz. İçimde bulunacakmış hissi var. inşallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
26 Mayıs 2009, 00:35
STeReO adlı üyeden alıntı
qünceeeeL.....
-
26 Mayıs 2009, 00:41
herkese iyi geceler ben yatar ALLAH ım inş yarın güzel bir günde güzel haberler almayı nasib eder hepimize
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
26 Mayıs 2009, 00:43
-
26 Mayıs 2009, 00:51
karasahin adlı üyeden alıntı
bunu ben polisede söledim fakat int deki bilgiler hemen geçmiyo dedi
yanımda kendi PC deki program girdiğinde çalıntı diyor
önemli olan o dedi int dekini salla dedi karakol
-
26 Mayıs 2009, 00:51
STeReO adlı üyeden alıntı
lijoluna adlı üyeden alıntı
bunu ben polisede söledim fakat int deki bilgiler hemen geçmiyo dedi
yanımda kendi PC deki program girdiğinde çalıntı diyor
önemli olan o dedi int dekini salla dedi karakol
dediğim gibi 2 qün sonra qüncelleniyor onlar
-
26 Mayıs 2009, 00:53
osmanka2000 adlı üyeden alıntı
İnşallah bulunur arkadaşım, gözümüz her yerde gri cbr ları arıyor durup baktıklarım bile oluyor.İnşallah bulucaz motorunu. :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------
resmini bastım yanımda taşıyorum dostum ben sana yakın sayılırım g.o.paşa dan ben buralara bakıyorum.
inş kardeş tek ricam gözünüzü dört açın olurda trafikde görürseniz takılın peşine sessizce nereye gittiğine bakın yeter
-
26 Mayıs 2009, 00:55
canercamalan adlı üyeden alıntı
herkese iyi geceler ben yatar ALLAH ım inş yarın güzel bir günde güzel haberler almayı nasib eder hepimize
İyi geceler Canerim.
Köşedeki kamera kayıtta değilmiymiş birde anayol üzerinde kameralar yokmuymuş Turgay
-
26 Mayıs 2009, 00:55
-
26 Mayıs 2009, 00:58
korkut 250 adlı üyeden alıntı
İyi geceler Canerim.
Köşedeki kamera kayıtta değilmiymiş birde anayol üzerinde kameralar yokmuymuş Turgay
anayol üzerinde yok abi edirnekapıya kadar anca firma kameraları varsa vardır
-
26 Mayıs 2009, 01:04
BEN BİR İLAN HAZIRLADIM A4 KAĞIDA BUNU tüm trafik polislerine emniyete falan versek bi yardımı dokunurmu acaba ya?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 PM ----------
lijoluna adlı üyeden alıntı
inş kardeş tek ricam gözünüzü dört açın olurda trafikde görürseniz takılın peşine sessizce nereye gittiğine bakın yeter
ben onu avcılarda geçerken görsem ah bi anasını tik... rm onun sen merak etme biyere gidicek hali kalmaz zaten de ah işte bi görsem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
evet arkadaşlar isteyen kaydedip çoğaltsın düzenlemeler yapsın laletten yaptım gece gece işte
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
26 Mayıs 2009, 01:05
turgay abi motoru çalıştırmadanmı götürmüşler yoksa ileride bir yerde çalıştırmışlarmı bir bilgi varmı bu konuda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler