ah abim benim deseler keşke sayımız az zaten 4 tekerlere göre azınlığız birbirimize yardımcı olmamız gerekir;madem böyle bir derdimiz var elimizden geleni yapalım yardımcı olalım deseler...
Motor hakkında
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
Motorun fotoğrafları
Arkadaşlar lütfen biraz daha DİKKAT...
Güncel tutalım
malı calınmayan bilmez, gecen de benim mondiali garajda temizlik yapan arkadaşlar depoya götürmüşler temizliğe engel oluyo diye motoru yerinde göremeyince karakola gidişimi giderken akla gelenleri... yasananı yaşayan bilir bnm motor ufak olduğu halde ben o hale geldiysem Allah arkadasın işini rast getirsin, inşallah en yakın zamanda bulunur calan da Allahından bulsun bizim yargı sistemi pek dokunmuyo çünkü, tekrar geçmiş olsun kardeşim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bende bilirim insanın malının çalınması ne kadar koyduğunu...bi zamanlar babmın verdiği paraları briktirip kendime bsklet almştm.daha ikinci gün çalınmıştı bidahadaa bulamamştık hala unutmam onu..nese kardeş inşalla bulunur motorun...helal parayla aldıysan mutlaka bulunur
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
güncell..
inşallah bulunacak kardeşim..
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
arkadaşlar,bazen hırsızın motor çalmasınında , hayırlı tarafı var.. bide bu açıdan bakalım,,,nasıl mı?olur mu böyle şey dersiniz,,, bayagıda olur... belki hırsız motorunuzu çalmasa idi kaza yapıp belkide ahirete intikal edecektiniz, ama hırsız çaldığı için kefeni yırtıp kurtuldunuz daha kötüsüde olabilirdi, ömür boyu sakat yaşama mahkum olabilirdiniz,burda belkide bu hırsız çalmakla sizin hayatınızı kurtarmış oldugunu niçin düşünmessiniz bence her zaman bu işin çalınsada hep hayırlı tarafını düşünün derim... hiç bir motosiklet sizin hayatınızdan daha kıymetli olamaz...ben derim ki keske motosiklette bundan sonra kazaya kurban gidecek arkadaşların motorlarını bir an önce hırslar çalsada hayatlarını kurtarsa diye hep dua ederim...bundan sonrada hayat kurtaran hırsızlarımızdan lütfen hayır dualarınızı esirgemeyiniz....
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
belki haklı olabilirsin ama hayırlısı motorun calınması dahi olsa , hırsız bunu iyi niyetiyle yapmıyo ameller niyetlere göredir,,
motoru calınanlar hayırlısıyla inşallah kavusurlar motorlarına
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Tebrikler, aynı şeyi bende düşünmüştüm aslında, bir insan sakat kalmaktansa değil motorunu evini, arabasını hatta butun varlığını hiç düşünmeden feda eder. Ama insan bunun aslında hayırlı bir durum olduğunu kendi bilemez. Her işte hayırlı bir taraf gormekte fayda var, bunun da yanında hırsız çaldığı maldan dolayı ahirette hesap verecek ve hakkı çalınan kişi hakkını geri alacak!
olm ben fazla girmek istemiyorum artık baktıkça daha beter bunalım oluyom
beter durum allah kimsenin başına vermesin böle dert
herleslere tşkler ilgilenen
5 ay oldu hala napıyonuz diyen arkadaşa:
motor 24/05 de çalındı 3 ay bile dolmadı daha
arkadaşın aynı model motoru 8 ay sonra sağlam bulundu
azını açarken kimle konuşduna dikkat et gerisini sölememe gerek yok
okadar IQ vardır heralde....
bide ben güncelliyim hatırda kalsın
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
abicim geçmiş olsun.
araç bulundu mu diye meraktan girdim ama öyle değilmiş ne yazık ki.
Her ne kadar aracınızı daha bulunmadıysa da şanslısınız.sizin için bu kdr uğraşan insanlar var.
Tekrardan geçmiş olsun,umarım aracınız bulunur,çalan kişiler de cezalarını çeker.
guncellllllllllllll..................
güncell...
2009_7_honda cbf 250
bu makina bulunacak.inşallah ben bulmam.
bulursam üzerindeki şahsı direk ezecem.
2009_7_honda cbf 250
Güncel kere güncellllllllllllllllll............
İnadına Bulanana KAdar
qünceEEL.
Çalınan Motor hakkında...
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
Motorun fotoğrafları
[/CENTER][/QUOTE]
Bende paylaştım belki yararı dokunur geçmiş olsun..
inş olur nediyiim pek ümit yok zor işler bunlar ama inş bi sonuç çıkar
geçmiş olsun adam o kadar agır motosiklet i nasıl calıyorlar pro olmuslar serf..ler inşallah en kısa sürede bulunur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)