Turgay Abi sesin kulağımda, caddede otururken motor hakkında konuşmlarımız geliyor aklıma ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana inşallah biran önce bulunur
Turgay Abi sesin kulağımda, caddede otururken motor hakkında konuşmlarımız geliyor aklıma ne kadar üzüldüğümü anlatamam sana inşallah biran önce bulunur
:cherry: :cherry: :cherry:
arkadaşlar kamera kayıtlarını inceledik
motorla gelen biri kasklı biri kasksız 2 kişi sokağın aşağısından (bilenler bilir)
gelip yukarı doğru gidiyolar sonradan motoru bırakıp yaya olarak gelip motoru çalıştırmadan
geldikleri yöne sürüp götürdü birisi diğeride peşinden koşuyodu olan görüntü bu
adamlar motorla uğraşırken yanlarından bir kişi geçmiş kamerada görünüyo fakat adam kim bilemiyoruz...diğer kameraları kontrol edicez
gelişme olursa haber vericem
çok geçmiş olsun. en kısa sürede sağlam bulunması temennisiyle...
nasıl sürüyolar ya gidon kitliyken gündüz vakti kimse bunlar napıyo dememişmi
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
fazer türkiyeyede çalındı diye konu açtım bilginize arkadaşlar.
üye olduğunuz farklı motosiklet sitelerine konu açın bulalım bu motoru
link: http://www.fazerturkiye.org/forum2/s...ad.php?t=15624
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun.
Sanki bizim motor çalınmış kadar üzüldüm inan En son Taksim'de görmüştük motorunu hatta aramıştın hay Allahım bu ne yaa çok geçmiş olsun Turgay, en azından camera kayıtları varmış inş. kısa sürede bulunur
çok geçmiş olsun...
benim motorum da çalınalı neredeyse 2 hafta oldu ses seda yok...
cana geleceğine mala gelsin diyelim :(
çok geçmiş olsun, umarım bulunur
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
elleri kırılsın, allah belalarını versin. Geçmiş olsun inşallah bulunur
Haydaaaa! Turgay çok üzüldüm haberi duyunca, inan kendi motorum gitmiş gibi oldum resmen. Umarım en kısa zamanda bulunur dostum, şerefsizler yaaa
geçmiş olsun dostum umarım en kısa zamanda bulunur
karaktersiz insanlar yine başladı
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
paylaştık facebookta. umarım cıkar. Geçmiş olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Geçmiş olsun arkadaşım umarım en kısa sürede bulunur.
Hırsızlık olayları burada da arttı iki gün önce biraderiminde bisikletini çaldılar.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
cezaları ağırlaştırmak lazım abi insan içine çıkılmaz hale soksunlar
alınlarına damgalasınlar
bu serefsizler hırsızdır diyeee
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)