34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır
Reklamlar
-
10 Haziran 2009, 17:52
sizde motor bulunucak diye eşşeğin kulağına su kaçırmayın arkadaşlar hepimiz üzülüyoruz tabiki heleki benimde ailemde çalınan bir motor var arkadaşın acısını kat kat iyi anlıyorum ama ne olursa olsun her önüne gelen ilanda da bu olabilir ama ima etmiyroum bu olabilir ama zan altında bırakmayalım demek bile zaten dolaylı kibar yoldan zan altında bırakmakdır ..
Reklamlar
-
10 Haziran 2009, 17:52
geçmişolsun umarım en kısa zamanda bulunur
-
10 Haziran 2009, 17:59
24mayis akşamından bu yana bir hayli vakit geçti fakat ne gören ne duyan yok motosikleti,sanırım hemen trafikten çekilip saklandı gözlerden uzak bir yere...hırsızlıkla ele geçirilen motorlu araçlar için genelde bunu yaparlar olayı soğutana dek issiz bir kapalı mekanda tutarlar çalıntıyı,allah sabırlar versin sahibine ne aci bir durum tekrar geçmiş olsun dileklerimle
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
10 Haziran 2009, 18:04
karasahin adlı üyeden alıntı
hell24 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motor sitemizden bir arkadaşa ait...
bilip bilmeden enteresan yorumlar yapmayalım...
kimseyi zan altında bırakamayız...
Abi herhangi birini zan altında bırakmak gibi bi amacım yok.Sadece Hakan abi güzel bir ayrıntı yakalamış onu tebrik ettim.Ama gerçekten de ilan ile plaka sorgulaması çelişiyor.
-
10 Haziran 2009, 19:59
kimseyi zan altında bırkmak için vermedim o linki ,tesadüf gördüm geçen akşam fındıklı buluşmamızda turgaya bahsettim o da gönder bir linki bakalım dedi ,zaten linki verirken ''iddia etmiyorum senin motor'' diye bir eklenti koydum
usulsuz bir link verdiysem özür diler modlardan gerekeni yapmasını rica ederim ,konudaki link hakkında ...
-
10 Haziran 2009, 21:26
avkan65 adlı üyeden alıntı
kimseyi zan altında bırkmak için vermedim o linki ,tesadüf gördüm geçen akşam fındıklı buluşmamızda turgaya bahsettim o da gönder bir linki bakalım dedi ,zaten linki verirken ''iddia etmiyorum senin motor'' diye bir eklenti koydum
usulsuz bir link verdiysem özür diler modlardan gerekeni yapmasını rica ederim ,konudaki link hakkında ...
Yok abi kimseyi zan altında bırakacak bir durum yokki .Sen yardım olma babından paylaşmışsın .Cemde izah etmiş olay budur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
10 Haziran 2009, 21:30
yok dostum sizlerde haklısınız ama bunu özelden halledin bence buralarda forumda alenen milletin motoruna acaba bir ihtimal demek bile bence yanlış zaten şu kadarını bile bence alenen yapmak motor sahibinin faydasına değil çünkü motoru çalanlarda bence bu forumu takip ediyorlardır..
bu kadar popülaritesi yüksek göz önünde olan bir motoruda piyasaya çıkarmazlar mantıksız olur yani devamlı güncel de kalmasıda aslında siz faydalı gibi görsenizde motor sahibine faydalı değil bizim gt250 imizde çalındı usta usta parçacı parçacı gezdik konuşduk küçükçekmeceden pendiğe kadar bu işin içinde olan insanlarla ondan diyorum
bizim gt250 için netteki sahibindenki bütün sarı gt250 leri alıcıymış gibi gittik bakdık bizde .. hayla kayıp arıyoruz el altından dilden dile yayıyoruz bütün ustalara resimlerini haberini verdik ödülde koyduk bulana 1 milyar vericez diye... ümidimiz motoru çalanların bir anlık hani unutmuşlardır artık deyip bir anlık açık vermesi..
bence motor sahibi arkadaş ödülde koysun bulana bu teşvik edici olur hatta motoru çalanlar bile geri getirebilir.. çünkü forumları takip ederseniz bu yolla motorunu geri almış insanlar var..
-
11 Haziran 2009, 00:17
-
11 Haziran 2009, 00:59
*ibocan tşkler ama bu motorda çok farklılıklar var tabiki benimki değil ama yinede uğraşların için saol
plaka konusundada bişi diyemicem :S
-
11 Haziran 2009, 01:02
Ben sadece bir ayrıntı buldum ve paylaşmak istedim nede olsa yarın birgün bende bi motor sahibi olacam aynı şey başıma gelsin istemem
-
11 Haziran 2009, 01:05
ibocan33 adlı üyeden alıntı
abi zaten plaka yüzünden bir söyleyim dedim sorguluyorum en ufak birşey çıkmıyor ben yinede motoru bi görmeye git derim çünkü bu soysuzlar değiştirir parçaları bir şekilde tanımazsın motoru bence git bi gör
Cem diyordu siteden birisinin diye bu motosiklet için sanırım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
11 Haziran 2009, 01:07
o daha başka adanada onun dediği
-
11 Haziran 2009, 01:11
lijoluna adlı üyeden alıntı
o daha başka adanada onun dediği
Hıım özür.
-
11 Haziran 2009, 10:41
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Hıım özür.
evet o motor 01 plakaydı dikkat ettim o değildi o yüzden ekledim
-
11 Haziran 2009, 11:56
bulana kadar güncel
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
11 Haziran 2009, 20:37
-
11 Haziran 2009, 21:13
lijoluna adlı üyeden alıntı
yapma olum benide ağlatıcan zaten kötüyüm nan...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
11 Haziran 2009, 21:29
avkan65'ten alıntıdır : turgay dün akşam bahsettiğim ilan
http://www.sahibinden.com/tertemiz_2...=cbr%20600%20f
plaka sorgulaması entersan çıkıyor
ama iddiaa etmiyorum bu diye
daha bir kaç sayfa önce bana sırf ilan verdiğim için sinirlendiniz.şimdi sizin yaptığınıza bakın sayın avkan65...
-
11 Haziran 2009, 21:30
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
-
11 Haziran 2009, 23:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler