34 TH 9767 plakalı CBR600F motorum çalınmışdır
Reklamlar
-
04 Haziran 2009, 23:17
avkan65 adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar herkese bazı arkadaşlar merak etmiş avkan 65 niye banlandı diye ben açıklayayım
2 gün önce bir arkadaş bu konuda bir şeyler yazmıştı ancak onun yazdığı ve benim onun yazdığı şeylere karşılık yazdıklarım silinmiş doğal olarak ,
bu sıkıntılı olayı yaşayan kardeşimizi en iyi ben anlarım veya benim ve Turgayın gibi motoru çalınmış kişiler anlar sen kalkıp bu konuya
'' öyle motor zor bulunur geçecen onu sen'' gibi basit bir ifade ile cevap yazarsan bende sonucu ne olursa olsun 2 gün banlanmama sebep olan şekilde cevap yazarım tabiki modların canı saolsun görevlerini yaptılar kimseye kırgın değilim olmayada hakkım yok ,maksadım konudaki tansiyonu yükseltmek değildi duygularıma kapılarak bu şekilde mesajlar görünce malesef kendime hakim olamıyorum belki kırıcı oluyorum affınıza sığınıyorum ve son olarak şu kelimeleri yazmak istiyorum bir zamanlar aynı sıkıntıları yaşayan bir motor sevdalısı olarak
Sen bilebilirmisin her akşam yatarken uykularımın nasıl kaçtığını ,sen bilebilirmisin sabah kalktığımda nasıl sıkıntılarla nefes vererek güne başladığımı sen bilebilirmisin ben gülerken içimin kan ağladığını ,sen bilebilirmisin içimde neler parçalandığımı biliyorum diyorsan aynı şeyleri ya yaşamışsındır ,ya da hissetmişsindir ,motorsiklet aşkı bir sevgidir bu bir tutkudur elinden bu şekilde alınmasıda çok acıdır ,hissin ve duyguların yoksa konuda gölge etme lütfen ,
''Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir''
Bizde burada sürekliliğimizi elimizden geldiğince göstereceğiz
hepinize iyi akşamlar iyi haberler dileğiyle..
bilader naptın sen yaww
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
Reklamlar
-
05 Haziran 2009, 01:09
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
05 Haziran 2009, 01:33
iyi akşamlar herkese bazı arkadaşlar merak etmiş avkan 65 niye banlandı diye ben açıklayayım
2 gün önce bir arkadaş bu konuda bir şeyler yazmıştı ancak onun yazdığı ve benim onun yazdığı şeylere karşılık yazdıklarım silinmiş doğal olarak ,
bu sıkıntılı olayı yaşayan kardeşimizi en iyi ben anlarım veya benim ve Turgayın gibi motoru çalınmış kişiler anlar sen kalkıp bu konuya
'' öyle motor zor bulunur geçecen onu sen'' gibi basit bir ifade ile cevap yazarsan bende sonucu ne olursa olsun 2 gün banlanmama sebep olan şekilde cevap yazarım tabiki modların canı saolsun görevlerini yaptılar kimseye kırgın değilim olmayada hakkım yok ,maksadım konudaki tansiyonu yükseltmek değildi duygularıma kapılarak bu şekilde mesajlar görünce malesef kendime hakim olamıyorum belki kırıcı oluyorum affınıza sığınıyorum ve son olarak şu kelimeleri yazmak istiyorum bir zamanlar aynı sıkıntıları yaşayan bir motor sevdalısı olarak
Sen bilebilirmisin her akşam yatarken uykularımın nasıl kaçtığını ,sen bilebilirmisin sabah kalktığımda nasıl sıkıntılarla nefes vererek güne başladığımı sen bilebilirmisin ben gülerken içimin kan ağladığını ,sen bilebilirmisin içimde neler parçalandığımı biliyorum diyorsan aynı şeyleri ya yaşamışsındır ,ya da hissetmişsindir ,motorsiklet aşkı bir sevgidir bu bir tutkudur elinden bu şekilde alınmasıda çok acıdır ,hissin ve duyguların yoksa konuda gölge etme lütfen ,
hakan abicim eline sağlık ne diyim
pazar günkü ayarladığım kahvaltıya gelmezsen darılırım seni görmem lazım haberin olsun
-
05 Haziran 2009, 01:48
aynı duyguları bende yasadım anlıyorum hocam cok iyi seni hayatında karıncaya zarar vermemis bir insan bile bu olay karsısında o hırsızı öldürürken zevk alabilir hatta parçalarken vazgecilmez bir aşk bu calınıyor yine uslanmıyorsun bir tane daha alcam diyosun Turgaydı galiba sen yapıcağını yapmıssın hocam olmadı yine alırsın bende ilk calındığında motosiklet hayatım bitti gözüyle bakıyordum fakat öyle olmuyor canın gibi bakıyorsun yada bakarım diyorsun
-
05 Haziran 2009, 02:19
hayırlısıyla bir çıksa...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
05 Haziran 2009, 14:20
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
hayırlısıyla bir çıksa...
İnş. Abi en yakın zamanda buluruz motorumuzu.
-
05 Haziran 2009, 14:23
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
05 Haziran 2009, 14:38
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
05 Haziran 2009, 14:46
Allah Yardımcın Olsun Geçmiş Olsun Sende Bende Umarım En kısa zamanda Ulaşırırız Motorumuza
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
05 Haziran 2009, 16:49
bulunması ümidiyle guncel
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
05 Haziran 2009, 16:53
Hala ümitliyiz değilmi arkadaşlar..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
05 Haziran 2009, 17:14
Allah'tan ümit kesilmez tabi. Çok can sıkıcı bir olay. Hırsızlar çaldıkları malı olabildiğince elden çıkartmaya çalışırlar, büyük motoru da plakasız satamayacağına göre parçalamıştır. Arkadaşınıza moral verme çabalarınızı çok iyi anlıyorum ve takdir ediyorum, arkadaş böyle günlerde belli olur. Ama bence motoru çalınan arkadaşın canını daha fazla yakıyorsunuz. Her sabah " belki bugün bulunur" diye kalkıp akşam hayal kırıklığı ile yatıyordur. Bu kadar zaman geçti bulunmadı, hırsızlar bulunsa bile bu kadar zaman geçtikten sonra motoru tek parça olarak bulmak bence mümkün değil. Şu dakikadan itibaren çalındığını ve bir daha geri gelmeyeceğini kabullenmek ve yeni motor almak için kendini şartlamak belki daha mantıklı bir yaklaşım olur.
-
05 Haziran 2009, 18:12
allah ellerine ayaklarına dolaştırır inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
05 Haziran 2009, 22:07
güncelllllllllllllllllllllll
-
05 Haziran 2009, 22:36
hell_rideRR adlı üyeden alıntı
aynı duyguları bende yasadım anlıyorum hocam cok iyi seni hayatında karıncaya zarar vermemis bir insan bile bu olay karsısında o hırsızı öldürürken zevk alabilir hatta parçalarken vazgecilmez bir aşk bu calınıyor yine uslanmıyorsun bir tane daha alcam diyosun Turgaydı galiba sen yapıcağını yapmıssın hocam olmadı yine alırsın bende ilk calındığında motosiklet hayatım bitti gözüyle bakıyordum fakat öyle olmuyor canın gibi bakıyorsun yada bakarım diyorsun
saolasın kardeş dediğin gibi olur ilk fırsatta yine alırım inş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 PM ----------
arslanfb adlı üyeden alıntı
güncelllllllllllllllllllllll
senin yüzünden varya FeBe lileri sevmeye başladım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 PM ----------
babaçi adlı üyeden alıntı
allah ellerine ayaklarına dolaştırır inşallah
inş abim inş yolda görürsem yanlışlıkla fln resmen üstüne atlarım valla neyaparsa yapsın
-
05 Haziran 2009, 22:46
Turgut senin motorun bulunsun yeter ki valla en çok sevinen ben olucam
umarım kısa zaman da çıkar ortaya yolda gördüğüm tüm f 600 lere bakıyorum
kaçırmadan hemde valla bana denk gelirse artık gs bjk fb demem .........anladın sen onu.
-
05 Haziran 2009, 23:31
g ü n c e l
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------
g ü n c e l
STeReO adlı üyeden alıntı
-
05 Haziran 2009, 23:33
Motosiket bulunana kadar GÜNCEEEEL.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
06 Haziran 2009, 00:23
arslanfb adlı üyeden alıntı
Turgut senin motorun bulunsun yeter ki valla en çok sevinen ben olucam
umarım kısa zaman da çıkar ortaya yolda gördüğüm tüm f 600 lere bakıyorum
kaçırmadan hemde valla bana denk gelirse artık gs bjk fb demem .........anladın sen onu.
tşkler kardeş ama ismi yanlış yazdın
TURGAY
-
06 Haziran 2009, 00:26
bulut4535 adlı üyeden alıntı
g ü n c e l
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 PM ----------
g ü n c e l
....................................
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:25 PM ----------
STeReO adlı üyeden alıntı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler