inş dediğin gibi olur
inş dediğin gibi olur
bulunana kadar GÜNCEL !!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:17 PM ----------
Çalınan Motor hakkında...
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
Motorun fotoğrafları
bu resimleri gördükçe içim acıyo yaa
güncelllllllllllllllllllllll
Farınızda Yolunuzda Açık Olsun:cat:
usta inş. bulunacak,,merak etme
pek umudum kalmadı ama inş dediğiniz gibi olur
Kardeş bu ilk sayfalarda kamera görüntüleri mevcut demiştin ? Bişey çıkmıyomu onlardan ?
kardeş bak bu benim kendi teorim bugüne kadar daha bi ses çıkmadı ya,,şu günden snra onu bize polis getirecek,,bunlar kesin çetedir ve yakayı ele verirler,, emin ol yaz geliyor diye bunlar işe cıkmışlardır bugunlerde motor calınma olayları ıyıce arttı,,çok arkadaşımızın böyle canını sıkıyolar ama onlar farkında değiller aslında dikkatleri de üzerlerine çekiyolar..polis derinden derinden arar bigün çorap söküğü gibi tüm foyaları ortaya çıkar,,senin motoru yatırmışlardır...elleme aslan parçası azcık uyusun dönüp gelcek sana 1-2 aya kadar,,ben umutluyum bu şekilde arabasına kavuşan çok insan deyrettik tv lerde
Son olarak ta şunu söyliyim silaha ve silahlanmaya karşıy'DIM' ama ruhsatlı markasını yazmıycam bir silahla geziyorum artık ,sadece hırsızlık degil insanlara da güvenim 0 malesef ve böyle bir olayla karşılaşırsam !!!
aman kardeş post delme ben den tavsiye,,bide insan psikolojisi belinde emanet varken çok değişir,,onun belinde varlığını hissetmen ve verdiği extra özgüven itidalli davranmazsan sen üzebilir,,kendini sakın ama hakkınıda sonuna dek savun,,ince bi çizgi sanırım bu ama gözün dönmesin yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 PM ----------
gelecek gelecek
Çok haklısın ,ama şartları hepimiz biliyoruz örnek verirsek gece biyerden dönerken ablam veya kız arkadaşım yanımda ters bir durum patlak verdi fiziki olarak sonuna kadar giderim ki yaşadım da benzeri durumu ,ama daha beter de olabilirdi şartlar ! verdiği güven piskolojisi dogru fakat kendini biliceksin abi kişiliğin sağlamsa, oturmuşsa yazdığın gibi çizgiyi geçmezsin . Arkadaşın motoru çalan varlıklardan da çok var gerçi onları yüzyüze bi durumda yakalamak zor ama olurya hani .
inş dediğin gibi olur kardeş ne diyim iyi diyosunda işde :(
insanın hayatı kararıyo yaa tek mal varlığımdı yani hala borcu var beter oldum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 PM ----------
adamların yüzü fln hiç belli olmuyor sadece alıp giderken görünüyolar
1-2 özellikleri var belirgin işde onuda polis araştırıyodur heralde inş:(
Ben sana söyliyim tamam durum sinir bozucu ama sen neyapıcaksın moralini yapabildigin kadar yüksek tutucaksın kardeş ve o bulunma ihtimali hakkatten var, bu gerçek sabırlı ol sen.
inş diyelim kardeş saolasın
[QUOTE=lijoluna;1610500]inş dediğin gibi olur kardeş ne diyim iyi diyosunda işde :(
insanın hayatı kararıyo yaa tek mal varlığımdı yani hala borcu var beter oldum[COLOR="Silver"] sonuc iyi olacak inş,, üzülüyoruz kardeş keşke elimizden bişe gelsede yapsak
iyi akşamlar herkese bazı arkadaşlar merak etmiş avkan 65 niye banlandı diye ben açıklayayım
2 gün önce bir arkadaş bu konuda bir şeyler yazmıştı ancak onun yazdığı ve benim onun yazdığı şeylere karşılık yazdıklarım silinmiş doğal olarak ,
bu sıkıntılı olayı yaşayan kardeşimizi en iyi ben anlarım veya benim ve Turgayın gibi motoru çalınmış kişiler anlar sen kalkıp bu konuya '' öyle motor zor bulunur geçecen onu sen'' gibi basit bir ifade ile cevap yazarsan bende sonucu ne olursa olsun 2 gün banlanmama sebep olan şekilde cevap yazarım tabiki modların canı saolsun görevlerini yaptılar kimseye kırgın değilim olmayada hakkım yok ,maksadım konudaki tansiyonu yükseltmek değildi duygularıma kapılarak bu şekilde mesajlar görünce malesef kendime hakim olamıyorum belki kırıcı oluyorum affınıza sığınıyorum ve son olarak şu kelimeleri yazmak istiyorum bir zamanlar aynı sıkıntıları yaşayan bir motor sevdalısı olarak
Sen bilebilirmisin her akşam yatarken uykularımın nasıl kaçtığını ,sen bilebilirmisin sabah kalktığımda nasıl sıkıntılarla nefes vererek güne başladığımı sen bilebilirmisin ben gülerken içimin kan ağladığını ,sen bilebilirmisin içimde neler parçalandığımı biliyorum diyorsan aynı şeyleri ya yaşamışsındır ,ya da hissetmişsindir ,motorsiklet aşkı bir sevgidir bu bir tutkudur elinden bu şekilde alınmasıda çok acıdır ,hissin ve duyguların yoksa konuda gölge etme lütfen ,
''Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir''
Bizde burada sürekliliğimizi elimizden geldiğince göstereceğiz
hepinize iyi akşamlar iyi haberler dileğiyle..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)