güncellll.....
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
Bulunana Kadar Güncel!!!
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
bulucaz arkadaş inşallah umarım sadece motoru buluruz yanında çalan kişi olmaz yoksa çok pis canı yanıcak şerefsizin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar bunlar örgüt şebekeler hepsi birbirini tanıyor hepsi bir semti almış orda iş görüyorlar benim yiğenimin gt250 side çalındı biz bu insanların içinede girdik bağlantı için belki buluruz diye yoksa polisden hiç umut beklemeyin aslında polisinde bir suçu yok onlarada kızamıyorum polis içinde motordan anlayan yok yani adama gt250 diyorsun yarış motorumu klasik motormu diyor şimdi bunu bilmeyen görevliden çevirmeye yada başka bir yerde yanından o motorlu geçerken durdurmasını hiç bekleyemessiniz...
zamanında bu işlere bulaşmış ve şimdi tövbe etmiş tamircilik yapan bir arkadaşa bizi yönlendirdiler o bize anlattı bunların şebeke olduğunu hepsinin birbirini tanıdığını zaten motorumuz çalındı dedik daha markasını söylemeden cbr mı dedi yok dedik o zaman gt dir dedi evet dedik..
bence burda bela okuyup sövüceğimize bir arkadaşımız öldümü nasıl binlerce kişi organize oluyorsak bizde organize olalım bu şerefsizlere yem atalım bir motorla bir arkadaşımız piyasa yapsın ara gaz versin artislik yapsın dikkatlerini çekelim mimlerler zaten hemen hep onlarmı çalıcak bir gecede çalarken biz onları yakalayalım binelim tepelerine başka bu işe kimler dahilse isimlerini alıp bütün örgütü polise yakalatalım..
Not : bu arada bizimde gt250 hayla kayıp..
Güncelllll...............
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
güzel fikir...
denemeye değer...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
güncellll...
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Güncel.. En kısa zamanda bulunur umarım..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Turgay kardeşim ilanını gördüğümden beri düşündüğüm 2 şey var 1 ncisi inşallah motorun bulunur 2 ncisi aynı şeylere yaşayan biri olarak sana metanetli olmanı diliyorum gerçekten zor bir olay satarsın sattım dersin ,kaza yapar parçalarsın ,parçaladım dersin ama çalınınca insan gerçekten büyük bir boşluğa düşüyor,bu konuda yüzlerce laf ,yüzlerce söz yüzlerce yazı yazılacaktır ama hiç biri fayda etmiyor bilirim ,sana tek tavsiyem ruh ve akıl sağlığını bozmadan hareket et ,Allah sana sağlık versin çalışırsın didinirsin bir tane daha alıp unutursun ya da unutmaya çalışırsın ama giden sağlığını geri getirmek için bir kaç motor parası harcaman gerekebilir o yüzden boşver nalet olsun de hayırlı haberleri bekle..
benden sana samimi bir abi tavsiyesi sağlığına dikkat et gerisi boş bak murat ve tülay kardeşimizin başına gelenleri düşün ,bazı durumlar vardır 50 tane motor parası koysalar önüne gözün görmez ..Bunları yazma ihtiyacı duydum sana moral vermek adına ama her şeyin başı sağlık ..Canın saolsun boş ver...
Herkese iyi günler.Gaziosmanpaşa/Hürriyet te önemli işlek olan internet kafe tekel bayi lokanta fast food çay ocağı gibi yerlere ilanlar astık ve moto kuryelere ilanları dağıttık.Diğer arkadaşlarımızın da böyle bir çalışma yapması bence çok güzel olur.İlanları asarken ve dağıtırken çevre halkın çok dikkatini çektik ve çoğu kişi motorun önemli özellikleriini öğrendiler.
Güncelllllll.......
turgayım harkeze demesi kolay ama bide olayı şöyle düşün yücere rabbim ddrki verdiği şerin içinde bile hayır ara belki allah korusun çalınmasa bi kaza olcak yada daha kötü bişey umarım bulursun
Drift Religion
fatih şubesi
ne yazık ki hırsızlarda zeki şimdi ki halinden eser kalmamışdır motorda büyük ihtimal rengini falan değiştirmişler ve belirgin fark edilir özelliklerini yok etmişlerdir..
güncellllllllllllllll..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)