turgay geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
turgay geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur
drift bilmem ne :P :queen::queen:
GünceL.
Çalınan Motor hakkında...
1.Motorun üzerinde shoei stickerları var ön çamurlukta ve arka tekerin oradaki şasi de...
2.Motorun üzerinde orjinal olmayan yoshimura tüp egzoz var
3.Ön camı siyah
4.Sol aynada az belli olucak şekilde kaynak mevcut,
5.Arka plakalık kesik ve plaka kurğun altında,
6.Sol grenajında diz bölgesine yakın kısmında ufak çizikler var,
7.Ön kafa kısmında farın hemen kenarında (motorun yan kısmında kalıyor) çizik var,
8.Motorun gidonunun orada bir nazar boncuğu asılıydı..
9.Üzerinde beyaz far mevcut.
10.Anahtarın takıldığı kısımda gidonda anahtarın yapmış olduğu izler vardır...
11.CBR yazılı tank pad ve CBR yazılı elcikler mevcut.
Motorun fotoğrafları
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
güncelleyelim. umalım bulunur. cok gecmiş olsun.
gecmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur...kaskosu yokmuydu acaba , bu motorları paraya kıyıp kasko yaptırmak sart sanırım..cunku netten deli gibi cıkma parca satılıyor buda motor hırsızlıgını cazip kılıyor...keşke güzel oldugu kadar da huzurlu yasayabilecegimiz bir ülkemiz olsaydı....güncell
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
diger başlığada yazdım burayada yazıyorum birçok şey için motosiklet kullananlar miting gösteri toplanma gibi etkinlikler yapıyor bunun icinde bir etkinlik yapılamazmı hem medyanın ilgisini ceker hemde polislerin daha sonrada toplu olarak savcılığa gidilir
deneme amaçlı bir anda mesela bin kişinin savcılığa suç duyurusu yaptığını düşünsene yoksa hergün biri çalıntı başlığı açar durur
Birde devlet besliyor bunları ya en çokta o koyuyor insana..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
neden olmasın kadir uzak degiliz beni ul evdeyim bu akşam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:06 PM ----------
ewt abi hiç sorma birde polis boşver bulsak ne olucakki birde bunlar sonra başına bela olur gibi sözler söylemesi kahrediyor insanı
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
Güncel ! !!!!
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
O bin kişiyi nasıl toplayacaksın. Organizasyonlarda bile zor toplanıyoruz...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Sizi anlıyorum ve önerinizden dolayı şahsım adıma teşekkür ediyorum ancak motorsiklet hırsızlığı ile yakından tanıştığımdan ve yaşadığım şeylerden dolayı şunu hatırlatmak istiyorum Burası Türkiye unutmayalım çok gayret göstermek lazım bazı şeyleri bu ülkede düzeltmek için inşallah ogünlerde gelir ..ne demek istiyorum kısaca ifade edeyim motorum çalınıp bulunduktan sonra ,üzerinde yakalanan kişi hakkında davacı oldum ve tam bir sene sonra savcılığa çağrıldım konu ile ilgili ve ne oldu biliyormusunuz savcının bir beni dövmediği ve züttür etmediği kaldı davacı oldum diye sıradan bir vatandaş olduğum için söyledikleri karşısında gıkımı çıkaramadım .. ama öyle doldumki o an neler düşündüm bir bilsen,ilk düşündüğüm bir bakan bir siyasetçi yakınım olsaydı keşke oldu anlıyormusun beni ..
son değişen yasa ile kapkaç cezasını agır cezada yargıladıklarından verilen ceza agırlaştı ve şu anda gördügümüz kadar kapkaç yok denicek kadar azaldı:
sonuş olarak cezaları biraz agırlaştırsalar mesela benim motorsikletimi çalan şahsa ver 24 yıl girsin içeri örnek teşkil etsin bakalım bişeyler degişir heralde
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)