Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur...
Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bulunur...
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
dünya malı. göçerken bu diyardan kimse hiçbirşey götüremiyor üzülmek yersiz hiçbirşey için kendinizi kahretmeye üzmeye değmez yalan dünyanın adaleti yok evet ama Yüce Allah'ın adaleti herkese yeter yetecektir de umarım bulunur motorun Allah sabır versin hiç kolay değil...
Master of Davar
emek hırsızlığı allah katında yeri yok bunların ya karaktersiz herifler g. olsun kardeş
[B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT
Musa kardeşim tekrar geçmiş olsun . inşallah bulunur
Motorun akıbeti belli diyorsunuz.Sahibinden.com'da yedek parça olarak satılığa çıkmıştır diyosunuz.E o zaman satan kişileri parça ihtiyacımız var diyerek bi buluşma ayarlayın.Şöyle 30 kişi de arka planda hazırda olsun.Belki içlerinde masum olanlar da vardır ancak şöyle kalabalık bir grupla gözdağı vermek belki de bi tanesinin dilinin çözülmesine sebep olur.Gerçi böyle bir akıl verip durup dururken başınızı belaya sokmak istemem.Aslında polisin bu yedek parça satanları kontrol edip bu çeteleri çökertmesi lazım.Zaten böyle çetelerden herşey beklenir.Boş gezmez onlar.
mtosikletin fotografını yayınlasaydınız keşke. belki bi faydası olurdu...
umudunuzu kaybetmeyin er yada geç biyerlerden çıkar inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
müge anlı bulacak bunları sonunda sanırım...ona müracaat edelim arkadaşlar emniyet o zaman ciddiye alıyor..
maalesef bu konularda biraraya gelinmiyor...
geçmiş olsun.....Haber yokmu hala...??
Kamyon çeker 10..20...ton..........Gönlüm..Çekmez Paris Hilton....( çirkin yaratık.)
geçmiş olsun umarım bulunur.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Umarım kısa zamanda bulursunuz.. Geçmiş olsun
[COLOR="Red"]ZXR-900 İLE HAYAT 11.000 DEVİRDEN SONRA BAŞLAR...[/COLOR]:bounce:
off offf... geçmiş olsun.. umarım çabucak bulunur
inşallah en kısa zamanda bulunur ve motorunuza kavuşursunuz.
Arkadaşlar motorun fotoğrafı ve motorun orjinali üzerindeki harici sticker vs.. gibi çabuk göze çarpa bilecek ayrıntılar resimli olarak konursa, tespit edilmesi daha kolay olur diye düşünüyorum .Geçmiş olsun umarım çabucak bulunur
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
geçmiş olsun inşallah bulunur çabuk...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)