benim cbr 125 lik motorum vardı vallahi bize yar etmediler ama her yere sordum trafigede sordum motor sanki uçtu 6000 lira lık motor gitti vallahi ama allah bindirmeyi allah yar etmesin allah belalarını versinnnn
benim cbr 125 lik motorum vardı vallahi bize yar etmediler ama her yere sordum trafigede sordum motor sanki uçtu 6000 lira lık motor gitti vallahi ama allah bindirmeyi allah yar etmesin allah belalarını versinnnn
Arkdaşım plakası ne resimleri falan var mı
Onları bi söylesen belki gören duyan vardır yardımcı oluruz..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
bilgileri verecekmisin.
yoksa hep beraber beddua mı edelim??
Orgazma Dudak Büktürür
motor hakkında biraz bilgi verirsen iyi olur
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Allah top etsin ölelerinide, sen motordan bahset belki görenimiz duyanımız olur... belirgin bi özelliği var mıydı?
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
kardeş kızma ama gördüğüm kadarıyla işin düştüğü zaman siteye yazmış birisisin. Neyse de bu sitede kimse çalıntı bir 6000 liralık cbr 125 marka motoru bulamaz. Bi plaka renk özellik nereden ne zaman çalındı. Açıklama yaparsan belki bi yardımımız dokunur yolda görürüz falan..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)