çalıntı Motor Suzuki Gsx650 F
Reklamlar
-
Tüm Motor Sever Arkadaşlar Yardımınıza çok Ihtiyacım Var !!!!!!
Fatih istanbul dakı dukkanımdan Suzukı Gsx 650 F( Mavı Beyaz Renklerınde Uzerınde Plakası Yoktur) Motorum 450 Km De Calındı motor cok yenı oldugundan bellı bı yerınde cızık gıbı bırsey tarıf edemıorum sadece sol yanındakı stıcker boya dıgerınden daha kısa Bulunması ıle ılgılı Sız Motorsever Arkadaslardan Yardım Beklıyorum Lutfen Benımle ıletısım Kurun Benı Arayın 0533 262 19 19 ozellıkle plakasız bır suzukı motor gorursenız lutfen haber verın.
Reklamlar
-
cok buyuk gecmıs olsun ama sehır neresı yer neresı...onuda belırtseydın en azından nerde arayacagımıza bırazcık vakıf olurduk
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
detayları gir yaw hiç birşey belirtmemişsin
-
kesınlıkle uyarıcı bır ip ucu felan olsaydı???
''ön çamurluk kırık,şurada şuuu su var,
şuyara şunu yapıştırdım,
resmı şudur felan bişiy yani:S''
en azından neye benzedıgını bılelım,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
geçmiş olsun arkadaşım umarım bulusun
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
senin bile umudun yok heralde.şaka gibi.sinirlendim gece gece.önce çalıntı ilanına.sonra girdim konunun açıklamasına.bir sürü 650f var.detay versene arkadaşım.
Orgazma Dudak Büktürür
-
Arkadaşım geçmiş olsun.
Ama motorun çalınmış siteye üye olmuşsun detaysız yazıp çıkmışsın umarım bulunur.
-
Geçmiş olsun inşallah bulunur...
-
geçmiş olsun, nerde çalındı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
hee nerede çalındı ne bilelim en azından plaka ver değirmenaltını dereboyu mu ya belirtirseniz yardımımız olur inşallah çok geçmiş olsun :(
-
hiç bir bilgi vermeden bulamazsın ki.. Oldu mu şimdi ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)