hocam gözün aydın çok sevindim nasıl yakalamıslar var mı bir bilgin o adamları öttürerek daha bir çok kişinin motorları bulunabilir
hocam gözün aydın çok sevindim nasıl yakalamıslar var mı bir bilgin o adamları öttürerek daha bir çok kişinin motorları bulunabilir
Geçmiş olsun, gözün aydın, bizde çok sevindik bulunduğuna.
Motor bulundu da adamlar da bulundu mu? Olay nasıl çözüldü?
evet adamlar bulunduysa abi bir çok şey açığa çıkabilir
Senin adına çok sevindim. Az rastlanan bir olay. Anlatabileceğin detaylar var ise anlatmanı isterim. Diğerlerinede yardımcı olur.
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
hayırlı olsun.adına sevındım.
ohh gözün aydın fuarda bunu ıslatmak gerek :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Gözün aydın!
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
valla basdan sona okudum basligi bulunmus olmasina cok sevindim umarim kimse boyle bir sok bir daha yasamaz.
Nerde , ne sekilde ve nasil bulundugu konusunda bizi aydinlatirsan seviniriz zira 2005 de bir motosiklette ben caldirmisdim
First Day Of My Life
oooh süper yuppii çok sevindim lem murat hadi bagem muuuck..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
film gibi bir konu oldu giriş,gelişme,sonuç..sonuç ayrıntılarını merakla bekliyoruz,tekrar geçmişolsun.
·sevgi eylem ister·
süper haber yaa kimbilir nasıl sevinmişsindir kendi motorum gibi üzülmüştüm. tekrar geçmiş olsun.
Motorunuzun bulunmasına inanınki çok sevindim. Motorunu çaldırmış biri olarak nasıl bulunduğunu çok merak ediyorum bizi bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Nerede , nasıl , kimler , ne şekilde götürmüşler , çalanlarda yakalandımı , başka motorlarda bulundumu ?
Aydınlatırsanız memnun oluruz.
[B][I]when you're sad and when you're lonely
and you haven't got a friend
just remember that death is not the end[/I][/B] :cherry:
çok sevimdim bulunduğuna sanıl olmuş abi nasıl yakalanmışki serefsizler.
Geçmiş olsun...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Hadi gözün aydın hocam.
Allah bir daha çalınma yüzü göstermesin motoruna.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ohhhh yaa
büyük geçmiş olsun
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
çok sevindim valla......
ne mutlu sana;umarım diğer mağdur arkadaşlarda bu kadar çabuk sonuç alabilirler.....
ayrıca; HALİS ABİ'yede SELAMLAR.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)