geçmiş olsun...
geçmiş olsun...
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Çok geçmiş olsun inşallah bulursun çok üzücü bi durum..
250cc ve altı motosikletlerde kasko çalınmaya karsı ödeme yapması için kapalı mekanda kilit altında olması gerekiyor,sizinki kilitliymiş fakat sokakda olduğu için zaten ödeme yapmıyacaktı. Tekrar geçmiş olsun inşallah yakalanır şerefsizler..
Hasan..
Bir yerde okumuştum kullanmadığız eski bir cep telefonunu bataryası takılı bir şekilde motorun kuytu bir yerine gizlenmesi tavsiye ediliyor,IP numarası bilinmesi gerekir,ve bataryası az olsa bile sorun olmuyor çünki telefon içinde saat pili var ve ömrü 6 yıl velhasıl kaybolan motorumuza emniyet aracılığı ile rahatlıkla bulabiliriz.
büyük geçmiş olsun gerçektende üzücü bir olay sen çalıs çabala para biriktir gelsin birisi bir gecede alsın gitsin
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
istanbulda buaralar çogaldı bu durum bence pusuya yatalım, bunların bi şebeke oldugundan eminim polis birini yakalasa gerisi gelicek tedbirlerimizi arttırmamız gerekiyo, en az 2 kilit takıp yere sabitlememiz lazım ve demir makasa karşı yüksekten kilitlememiz lazım, alarmda cabası tabiki bide kamera takıcaz arkadaşlarla park yerini gösteren,
çok geçmiş olsun
Ey Mehmed ! Ahmed-i Muhtar'ın Mucizeleriyle
Umarım Galip Olur Din Düşmanlarına Devletim "
F.S.M.HAN
geçen de gece 3 sulaarından bizim kini yokladılar twisterin kontağını bozup
boyun kilidini kırmışlar yolun kenarına kadar kaydırmışlar abim ses duyup önemsememiş sonra bi bakıyım diyince motorun yol kenarında görüp aşşağıya inmiş aşşağıdan hızla beyaz bi transporter geçmiş tukardan iki kişi alıp ilerlemiş
plakasını polise werdik ama ses yok srefsizler deer 152 ile mct ye dokunmamışlar son aldığımız twisteri halletmişler
Kopsun ödü jilet gibi virajlara yanla öpsün ibre 200′ü refüje patla(ep5):queen:
Geçmiş olsun.Umarım buludur da niye 1 hafta sonra başlık açtın? Belki aynı gün açsan bişeyler çıkabilirdi.Hoş "noopy"'nin dediği gibi transporter'e yüklüyorlarsa kimse görmeden uçurmuşlardır makinayı.Hırsız işte,şeref namus yokki adilerde.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
gecmiş olsun arkadasım allah kimsenin basına vermesin böle bi olay umarım bulunur en kısa zamanda
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
inş bulunur gecmıs olsun bu arada telefon ısı kafama yattı pek bı bılgım yoktu o bılgı ıcınde tesekkurler
Gecmiş olsun...
İnşallah bulunur
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
çok geçmiş olsun
bu memlekette asayiş problemi olduğu aşikar
şaşırmamak lazım aslında,can güvenliğimizi bile koruyamayanlar malımızı nasıl koruyabilirki
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda motorunuza tekrar kavuşursunuz..
geçmiş olsun .allah hayrını göremz işşallah
kızı kolda fazerı yolda severim.
Arkadaşlar savcılığa ifade vermem için çağırdılar, sizce bulunmuş ya da bir olaya karışmışmıdır? Yoksa her motoru çalınanı ifade vermek için savcılığa çağırıyorlar mı?
peki bulundumu son durum ne ?
aklıma motorum geldi...onu yazlıkta bıraktığım için üzülüyordum...ama garajda daha emniyetli...Hırsızların gözdesi oldu zatan motosiklet çalmak !
bizim burdada repsol çalındı geçen hafta.
içim cız ediyor bu haberleri okuyunca ya :(
geçmiş plsun umarımm en kıa sürede bulunurrrrr....üzüldümmm bendeee...
son durumu bildirirsiniz inşallah merak ettim inşallah yakın zamanda bulunur.
geçmiş olsun inşallah bulunur
yavaşşş...
Valla Uzudum Ya
Serefsızlere Bak.gelıp Alıp Gıtmek Ne Kadar Rahatlar Ya
Emnıyete Basvurdun Mu Kardes
Sorusturma Falan?olumlu Bısey Yokmu
GVNGRSY
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)